Отново НАП вирус шета из интернет

Вирус Вирус

Отново НАП вирус шета из интернет и се разпространява по електронната поща. Писмата са с изпращач "Национална агенция за приходите", а мейл адресът е от този тип: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Заглавието на писмото е: Уведомление относно промени в регламента за подаване на декларации към НАП. Текстът на писмото е написан грамотно и има следния вид:

"Уважаеми госпожи и господа,

Национална агенция по приходите (НАП) съобщава за промени в регламента на отчетните периоди за подаване на декларации в НАП.

Задължително е запознаването с новите регламенти за спазване на ЗДДС, ЗКПО, ДОПК.

Санкциите в случай на данъчно задължено лице, което не подаде декларация по този Закон, не я подаде в срок, не посочи или невярно посочи данни или обстоятелства, водещи до определяне на дължимия данък в по-малък размер или до неоснователно намаляване, преотстъпване или освобождаване от данък, са в размер от 500 до 3000 лв.

При повторно нарушение имуществената санкция е в размер от 1000 до 6000.

Внимание!

Всички подробности за новите регламенти и срокове ще намерите в прикачения файл.

Национална агенция за приходите. "

Естествено изпращача насочва вниманието на получателя към прикачения файл, в който би следвало да се намира информацията за която се отнася писмото, а всъщност в него е самият вирус.

В никакъв случай не правете опити да отворите този файл. Това ще доведе до заразяване на компютъра ви и ще понесете щети. 

Изтрийте незабавно писмото.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

нагоре