Аерокосмически

Видео показва невероятното майсторство на пилотите на стратегичекия ракетоносец Ту-95

След като преди месец видео, документиращо майсторството на руските пилоти на изтребител Су – 30СМ стана хит в интернет, то ето, че в мрежата се появи друго подобно видео, но този път показващи майсторството на пилотите на стратегическата авиация от състава на ВКС на Русия.

Продължава...

Норвежци демонстрират за "пръв" път Ф-35 на руски офицер, той им показва как да пуснат навигацията...

Трима офицера от руските въоръжени сили са инспектирани авиобазата "Ерлан" на норвежките ВВС, включително най-новите три изтребители-бомбардировачи F-35A, само месец след пристигането им в страната от Съединените щати. Това е първият път, когато руски офицери получават възможността сами да видят новите самолети.

Продължава...

Видео на руски изтребител стана световен хит, показва висш пилотаж! Видео

Видео, документиращо майсторството на руските бойни пилоти, се превърна в истински хит в Интернет. На него е показано как те тренират, управлявайки майсторски изтребителя Су-30СМ.

Продължава...

Защо в САЩ наричат "Сатана - 2" руския ракетен комплекс РС-28 „Сармат”

Перспективният ракетен комплекс РС-28 „Сармат” е наречен от американците „Сатана-2” не случайно – той бие на 15 хил км, тоест достига всяка точка на земното кълбо. Времето за долитане до целите е по-малко от неговия предшественик „Воевода” (Р-36М, Satan ss-18, РС-20).

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...