Безстрашието на Русия пред САЩ- тайната на Владимир Путин

0
1743
Владимир Путин
Владимир Путин

Владимир Путин – енигматичната му личност е една от най-обсъжданите в света. Каква е тайната на успеха му? Как успя винаги да запази добрия тон и да предизвика уважение дори в най-яростните врагове на Русия?

Определено, Владимир Путин вече е вписал името си в световната история за поколения напред. Синеок, скромен и подкупващо искрен. Твърд и суров когато ситуацията го изисква. Загадка за множество експерти, това е човек, който носи Русия в сърцето си. А с това и отговорността да не се огъва пред никакви обстоятелства, за да следва верния път на страната си и да отстоява националния интерес на народа си.

В историята руският народ неведнъж се е оказвал в опасни, близки до гибел ситуации. Един от най-известните примери е нахлуването на шестдесет хилядната армия на Наполеон през 1812 година, която тогава успява да вземе Москва. Смелостта на руската армия обаче изиграва решаваща роля и нашествието получава мощен отпор. След което Наполеон със съжаление разказва как никога в живота си не е срещал по- упорита армия от руската.

По време на Втората световна война при защитата на Сталинград и битката за Москва непреломното упорство на руснаците в битките предизвиква истински възторг.

Сега Владимир Путин продължава пътя на Русия в съвременните геополитически условия. Принципен, вежлив и с остро чувство за човешка справедливост, Владимир Путин не оставя никого равнодушен.

Сега за всички е ясно, че по времето на СССР бъдещият президент на Русия днес, е бил специален агент на КГБ и дълго време е защитавал интересите на Русия в Германия. От там е и прекрасният му немски език, който владее до съвършенство.

Интернет пространството е пълно с различни удивителни истории за работата на Путин в КГБ. Някой от тях граничат с полета на волно въображение- от това как се е сражавал с мечки или е управлявал военни изтребители.

Една от най-популярните истории от тази част на живота на Владимир Путин разказва за събития по време на падането на Берлинската стена. Тогава главното управление на КГБ в Източна Германия е обкръжено, напрежението трепти във въздуха и.. тогава излиза един руснак от сградата и застава пред затворените врати.

Той заявява на събралите се със спокоен тон, че всички трябва да се разотидат, тъй като това е съветска територия, а при опит за нахлуване в сградата, военната полиция ще е принудена да открие огън.

Разказват, че руснакът бил крайно вежлив, говорил спокойно и убедително на немски. Думите му успяват да подействат на разярената тълпа, която все пак се оттегля от територията на руския щаб.

Разбира се, след време става ясно, че това е бил Владимир Путин, който не се изплашил да поеме нещата в свои ръце в такъв момент.

Когато Владимир Путин е избран за президент на Русия, дава едно обещание, което всеки ден продължава да изпълнява до днес.

„ Дайте ми 20 години, и ще Ви върна силна Русия“.

Тези думи се превръщат не само в обещание и клетва пред Русия, но  и в предизвикателство за САЩ и Западния свят, които не искат да повярват, че силна Русия е възможна.

Но тези думи се превръщат в обещание за света, че американската хегемония вече има отпор.

Безстрашието на Путин пред САЩ е основано на реалната сила на руския народ и Русия. Затова Путин днес има не само подкрепата на народа си, но и дава надежда и вдъхновение на много държави по света.

Източник: Нюз Фронт

Вашите коментари:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар!
Моля въведете Вашето име тук