Израел: Дошло е времето да убием Башар Асад

Башар Асад Башар Асад

Израелският министър Йоав Галант е казал, че „Асад няма място на този свят“

Израелският министър Йоав Галант започна пресконференция в Иерусалим във вторник с призив за убийство на законно избрания президент на Сирия Башар заради вероятно извършени от него военни престъпления.

„Реалността в Сирия е така, че те / властите / убиват хора, извършват химически атаки против народа си и най-страшното – изгарят телата им – подобно нещо не сме виждали вече 70 години“, - заяви Галант, намеквайки за Холокоста.

„По мое мнение, ние всички стоим на червената линия и почти сме я пресекли. И мисля, че вече е дошло време да убием Асад. Просто така.“, - допълни Галант

Ние от своя страна само може да допълним, че нито едно от приписваните на Башар Асад военни престъпления не е доказано по никакъв начин.

И ще напомним на самозабравилото се еврейско министерско копеле изгорените живи в Одеса, Украйна противници на фашистката хунта в Киев. Къде беше тогава Вашата будна съвест г-н Галант? И кой Ви дава право г-н Галант да казвате, че трябва да се убие президентът на една суверенна държава, законно избран от своя народ?

След това изявление е вече повече от ясно, че Израел, заедно със САЩ, Великобритания, Саудитска Арабия, Катар, Турция и Йордания, стоят зад Ислямска държава и останалите ислямистки терористични групировки в Сирия и региона.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

нагоре