Новини от Америка

Американците пощръкляха: "Оръжието на Путин" ни замрази! Видео

Уникално интересно видео, показващо замръзнали автомобили по улиците в американския щат Масачузетс, се появи в Интернет. В коментарите под видеото се пояснява, че заради "взривния циклон" - изключително мощна буря - който предизвика рязко застудяване в САЩ, улиците са били първо наводнени, а след това замръзнали, хващайки в капан паркираните пред домовете автомобили. До този момент клипът е гледан над 237 000 пъти.

Продължава...

Ниагарският водопад замръзна, сибирски студ в Америка

Сибирски студ връхлетя северните райони на САЩ, където температурите се сринаха много под нулата от вчера, а на връх Вашингтон (1917 м), най-високата точка на Североизтока, който е по-нисък и от Черни връх на Витоша (2290 м), те бяха минус 34 градуса.

Продължава...

Предстоящи събитияв в света днес, 30 декември 2017 г.

Лима. Политическата криза в Перу продължава, след като президентът на страната Педро Пабло Кучински обяви амнистия за своя предшественик Алберто Фухимори.

Кайро. Съдът ще излезе с присъда срещу бившия президент-ислямист на страната Мохамед Морси и други 24 обвиняеми заради "обида на съдебната власт".

Продължава...

Части от Канада – по-студени от северния полюс на Марс

Смразяващ студ в част от САЩ и Канада. Синоптиците прогнозират, че ледовитото време ще продължи и в началото на новата година.

Продължава...

Тръмп нареди Русия и Китай сред противниците на САЩ

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че САЩ са "в нова ера на съревнование" на световната сцена. Русия и Китай бяха обявени за конкуренти и ревизионисти.

Той направи това при представянето на стратегията за национална сигурност на неговото правителство, подчинена на доктрината "Америка на първо място", предадоха ДПА и БТА.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...