Новини от Америка

Идиотизъм по американски: Русия помогнала и помагала на БСП за президенстките и тези избори

По време на кампанията за президентските избори миналата година, опозиционната БСП е получила тайна стратегия как да спечели изборите, пише в. „Уолстрийт джърнъл”, позовавайки се на пет различни източника от България – настоящи или бивши официални лица.

Продължава...

Предстоящи събития в света днес, 17 март 2017 г.

Вашингтон. Канцлерът на ФРГ Ангела Меркел ще проведе първа среща с Доналд Тръмп след встъпването му в длъжност.

Продължава...

Доналд Тръмп е дал на ЦРУ правото да извършва удари с дронове

Според представители на властите в САЩ ЦРУ е получило правомощията от президента на страната Доналд Тръмп да провежда удари с безпилотни летателни апарати срещу терористи, пише The Hill.

Продължава...

Белият дом ще намали "драстично" чуждестранната помощ

Адмнистрацията на американския президент Доналд Тръмп ще предложи „драстично намаляване" на средствата, които САЩ харчат за чуждестранна помощ, предава Reuters.

Продължава...

Тръмп: Започва нова глава в американската история

Президентът на САЩ Доналд Тръмп започна първата си реч пред конгреса с уверението, че американският народ остава единен в решимостта си да се бори с омразата и злото, каквито и различия да има в политическите възгледи на хората, предадоха информационните агенции.

Продължава...

Предстоящи събития в света за днес, 28 февруари 2017 г.

Ню Йорк. Съветът за сигурност на ООН ще гласува проекторезолюция за налагане на санкции на Сирия.

Женева. Специалният представител на ООН за Сирия Стефан де Мистура ще проведе среща с делегацията на Дамаск. Представители на сирийската опозиция ще разговарят с руския посланик в ООН.

Продължава...

Почина Виталий Чуркин - постоянния представител на Русия в ООН

Внезапно днес в Ню Йорк е починал постоянният представител на Русия в ООН Виталий Чуркин, съобщиха от Министерството на външните работи на Руската федерация.

Продължава...

Най-високият язовир в САЩ може да прелее, хиляди са евакуирани

Живеещите в подножието на най-високия язовир в САЩ, Оровил, в северната част на щата Калифорния, бяха евакуирани по спешност заради опасност от преливане на язовира.

Продължава...
Абонамент чрез RSS