Предстоящи събития в света днес, 29 март 2017 г.

Лондон. Министър-председателят на Великобритания Тереза Мей ще задейства официално двугодишната процедура за излизане на страната от структурите на Европейския съюз.

Продължава...

Предстоящи събития в света днес, 28 март 2017 г.

Москва. Иранският президент Расан Роухани пристига на посещение в Москва.

Продължава...

Предстоящи събития в света днес, 26 март 2017 г.

Женева. Преговорите между представителите на сирийския режим и опозицията продължават въпреки предупреждението на специалния представител на ООН, че не могат да се очакват „чудеса“.

Продължава...

Предстоящи събития в света днес, 25 март 2017 г.

Рим. Лидерите на държавите от Европейския съюз (без Великобритания) се събират на неформална среща в италианската столица, за да отбележат 60-годишнината от подписването на Римските договори.

Продължава...

Идиотизъм по американски: Русия помогнала и помагала на БСП за президенстките и тези избори

По време на кампанията за президентските избори миналата година, опозиционната БСП е получила тайна стратегия как да спечели изборите, пише в. „Уолстрийт джърнъл”, позовавайки се на пет различни източника от България – настоящи или бивши официални лица.

Продължава...

Най-малко четирима загинали при терора в Лондон

Най-малко четири са жертвите при днешното нападение в британската столица Лондон, предаде "Гардиън".

Продължава...

Терор в Лондон! Парламентът е под блокада. Има ранени. Видео

Бpитaнcĸaтa миниcтъp-пpeдceдaтeлĸa Tepeзa Meй e нa cигypнo мяcтo cлeд ĸaтo днec нaпaдaтeл бe зacтpeлян дo пapлaмeнтa oт въopъжeнa пoлиция, cъoбщи гoвopитeл нa Meй. Toй нe oтгoвopи нa въпpoca ĸъдe e билa Meй в мoмeнтa нa нaпaдeниeтo.

Продължава...

Фашистка Украйна забрани влизането в страната на руския участник на "Евровизия"

Службата за сигурност на фашисткия режим в Украйна наложи забрана от 3 години за влизане в страната на руския участник на "Евровизия" Юлия Самойлова. Това написа говорителката на СБУ Елена Гитлянская в своята страница със Фейсбук.

Продължава...
Абонамент чрез RSS