Бокс

Отново отличия за боксов клуб Априлец

На пресконференцията в община „Тунджа”, проведена на 30.10.2017 г., кметът Георги Георгиев сърдечно приветства треньорът на боксов клуб „Априлец“, с. Бояджик - Димитър Мутафов. Той представите поредните отличия на своите възпитаници.

Продължава...

С отличия от турнира в Петрич се завърнаха възпитаниците на боксов клуб „Априлец“

От 10 до 15 октомври 2017 година, в град Петрич се проведе републикански турнир по бокс за ученици.

Участие в турнира взеха и възпитаници на боксов клуб „Априлец“, с. Бояджик, които с изявите си на ринга спечелиха призови места.

Продължава...

Мачът между Пулев и Джошуа ще се проведе на 28 октомври

Мачът между Кубрат Пулев и световния шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа за титлата във версия IBF ще се проведе на 28 октомври на „Милениъм Стейдиън" в Кардиф, Уелс. Това съобщават от щаба на британския боксьор.

Продължава...

Даниел Асенов спечели европейска титла в Харков, Украйна

На днешната пресконференция в община „Тунджа” кметът Георги Георгиев сърдечно приветства с поредната победа на ринга младата надежда на българския бокс Даниел Асенов и неговия треньор Димитър Мутафов.

Продължава...

Отличия за боксов клуб „Априлец“

На 11 юни 2017 година, в зала „Диана”, приключи Държавното лично отборно първенство по бокс – I кръг и Купа „България“ за младежи до 18 години. Тунджанският боксов клуб „Априлец” бе домакин на първенството, в което взеха участие 35 клуба с 88 състезатели.

Продължава...

Държавен личен отборен шампионат по бокс започва в Сливен

Държавен личен отборен шампионат по бокс за младежи, първи кръг, и купа "България" започват утре, 19 април, в Сливен. Състезанието ще се проведе до края на седмицата в спортен комплекс "Асеновец". Участие са потвърдили рекорден брой участници - около 280, от 40 клуба от страната.

Продължава...

Отличия за възпитаниците на боксов клуб „Априлец“

На вчерашната пресконференция в община „Тунджа” кметът Георги Георгиев сърдечно посрещна треньора от боксов клуб „Априлец“ - Димитър Мутафов. Той представите поредните отличия на своите възпитаници.

Продължава...

Даниел Асенов е носител на купа „Странджа” за 2017 година

На днешната пресконференция в община „Тунджа” кметът Георги Георгиев сърдечно приветства младият боксьор Даниел Асенов и неговия треньор Димитър Мутафов.

Даниел стана носител на купа “Странджа” при мъжете на 68-мия Международен боксов турнир „Странджа” 2017, който се проведе от 21 до 26 февруари в град София.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...