Бокс

Държавен личен отборен шампионат по бокс започва в Сливен

Държавен личен отборен шампионат по бокс за младежи, първи кръг, и купа "България" започват утре, 19 април, в Сливен. Състезанието ще се проведе до края на седмицата в спортен комплекс "Асеновец". Участие са потвърдили рекорден брой участници - около 280, от 40 клуба от страната.

Продължава...

Отличия за възпитаниците на боксов клуб „Априлец“

На вчерашната пресконференция в община „Тунджа” кметът Георги Георгиев сърдечно посрещна треньора от боксов клуб „Априлец“ - Димитър Мутафов. Той представите поредните отличия на своите възпитаници.

Продължава...

Даниел Асенов е носител на купа „Странджа” за 2017 година

На днешната пресконференция в община „Тунджа” кметът Георги Георгиев сърдечно приветства младият боксьор Даниел Асенов и неговия треньор Димитър Мутафов.

Даниел стана носител на купа “Странджа” при мъжете на 68-мия Международен боксов турнир „Странджа” 2017, който се проведе от 21 до 26 февруари в град София.

Продължава...

Звездно участие на "Странджата"

България ще бъде представена от над 30 състезатели на международния турнир по бокс "Странджа", като освен националите ни, на ринга ще излязат и много клубни състезатели. В надпреварата, която ще се проведе в столичната зала "София" от 21 до 26 февруари, ще вземат участие медалисти от Олимпиада, световни и европейски първенства.

Продължава...
Абонамент чрез RSS