Официално стартира Държавният личен шампионат по бокс за мъже и жени

На 7 февруари 2018 година, кметът на община “Тунджа” Георги Георгиев официално откри в зала „Диана” Държавния личен шампионат за мъже и жени. Домакин на турнира са боксов клуб “Априлец” - с. Бояджик и община “Тунджа”.

Продължава...

10 години Клуб по спортни танци Тандем! 10 години успехи и възход!

Клуб по спортни танци „Тандем" Ямбол отбеляза с прекрасна гала-вечер представяне своя десет годишен юбилей. 

Събитието събра бивши и настоящи състезатели на клуба, представители на бизнеса и партньорски организации, подпомагали клуба през годините, приятели и почитатели на спортните танци.

Продължава...

Клуб по спортни танци Тандем Ямбол отбелязва десетгодишен юбилей днес

Отново успешна година за клуб по спортни танци "Тандем". Клубът може да се поздрави с 2 шампионски титли на България в категория младежи и сеньори 2, вицешампионски титла в категория сеньори 1.

Ето и останалите успехи на Тандем за изминалата 2017 г.:

Продължава...

Наградиха 10 -те най-добри боксьори от Боксов клуб „Априлец“

На 18 декември, за тринадесета година, на тържествена церемония, Община „Тунджа” награди 10 най-добри боксьори от Боксов клуб „Априлец“, носители на призови места през 2017 година.

Празникът уважиха кметът на общината Георги Георгиев, заместник-кметовете Станчо Ставрев и Георги Чалъков, секретарят на общината Андон Кръстев. Сред гостите бяха президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински, председателят на боксов клуб „Априлец“ – Данчо Хаджиев, Атанас Николов - член на управителния съвет на БФБ, директорът на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, с. Бояджик Ирина Станчева и много приятели на тунджанския боксов клуб.

Продължава...

Ега ти лекарствата за астма, ега ти чудото! WADA и МОК, добре ли сте, слугинчета на Вашингтон?

В ляво - Маргарит Бьорген, норвежка скиорка, получила разрешение да пие лекарства "против астма".

В дясно - Олга Зайцева, руска биатлонистка, отстранена от участие в олимпиадата...

Странни лекарства позволяват WADA и МОК да пият богопомазаните спортисти от префърцунения Запад. И тези лекарства явно не пречат на тези спортисти безпрепятствено да участват на Зимните Олимпийски игри през 2018 г. в Южна Корея.

Продължава...

Слугинажният на Вашингтон МОК изхвърли Русия от Зимните олимпийски игри през 2018

Огромен скандал разтресе спортния свят, който има опасност да прерастне в международен политически скандал, след като слугинажния и васален на Вашингтон Международен олимпийски комитет изхвърли Русия от участие в зимните олимпийски игри в Южна Корея, базирайки се на повече недоказани твърдения.

Русия няма право да участва на зимните олимпийски игри в Пьончанг (Южна Корея) в началото на следващата година (2-25 февруари), съобщи Международният олимпийски комитет (МОК) след заседание в централата в Лозана.

Продължава...

6 отбора ще играят на турнира по водна топка за девойки, който стартира днес в Бургас

Новият състезателен сезон по водна топка за девойки до 17 г. започва днес в Бургас. Домакин на първия турнир, от общо три, за тази възраст, е СКВТ "Черноморец". Надпреварата ще се проведе от 24 до 26 ноември на басейна в "Меден рудник". Началото днес е от 17.00 часа. Освен бургаските ватерполистки, които са бронзови медалистки, в новата кампания на родната федерация ще участват още пет отбора - шампионът "Ботев 2000", "Локомотив НН", "Арда 2008", "КПС Варна" и ЦСКА.

Продължава...

Григор Димитров с шампионска титла в Лондон!

Чудото се случи!

Гришо Димитров спечели последния за 2017 година мач от Тура!

Във финала на Заключителния Мастърс за кампанията Гришо надви Давид Гофен с 2:1 сета. Драматична битка!

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...