Джендъризмът настъпва с темата за насилието в училища и градини!

Джендъризмът настъпва Джендъризмът настъпва

В последните дни нещо необичайно зачестиха гръмките новини за насилие и омразен език в детски училища и градини.

Против всякакво насилие съм, да уточня предварително!

Прави впечатление, защото едва ли това насилие или език е от днес, но сега се преекспонира и у мен оставя впечатлението, че медиите на държавна и грантова хранилка са впрегнати в една много долна задача – чрез преекспонирането на подобни случки да се обърне общественото мнение в ползва на долнопробно гнусната, античовешка третополова джендърско идиотска Истанбулска конвенция.

Явно властта и свързаните с джендърското лоби НПО са решили да използват по долнопробен начин случаите на насилие и груб език, за да свършат мръсната си работа и да заробят децата ни с тази гнусна извратеняшка идеология.

Не осъзнават, че в стремежа си да прокарат гнусотията, сриват авторитета на учителите. А може би това е целта – да се срине, да се вкарат в ъгъла и да им се каже „Или приемате джендърската идеология или ще ви попилеем“?

Защо никоя медия не покаже какво правят съвременните отрочета на българския народ? Защо не покажат, че са тотално изтървани и като възпитание и като внимание? Защо не покажат на какъв ад са подложени учителите от отрочетата на „възвишени“ родители?

Това няма да го видите, защото ще видите как подрастващото българско население е тотално загубено поради липса на контрол, на възпитание и семейни грижи, т.е. ще видите, че му липсват така наречените „първи седем години“.

Но сега учителите са отново на прицел, защото целта на управляващите от ГЕРБ и техните ментори от Брюксел и Вашинтон, е изпедерастяването и извратяването на подрастващите чрез приемане на Истанбулската конвенция.

нагоре
loading...