Карбовски размаза псевдоправозащитниците от БХК заради нагла тяхна лъжа

Мартин Карбовски Мартин Карбовски

Мартин Карбовски изригна срещу дезинформация, че е осъден, публикувана от националпредателската и псевдоправозащитна БХК, публикуван във социалната мрежа Фейсбук.

Вижте и коментара на Карбовски, публикуван без редакторска намеса:  

БХК за пореден път дезинформират в своя полза обществото. Не съм осъден за дискриминация.

В частно дело на Първа инстанция любезната съдийка просто е намалила претенцията на един гей правозащитник цели десет пъти. Ще има и други инстанции.

Последния път БХК обявиха, че съм осъден за реч на омразата. Присъдата падна на горните инстанции.

Но тази вредна организация разпространи фалшива новина, защото е на власт, добре платена е и продължава да тормози десетки хора. И съобщава като победа отделни етапи от битката. Това, което работи БХК е проста пропаганда, компромат.

Искам да питам БХК - какви сте вие, кого представлявате, че да ме съдите? Как така решихте да обвинявате мен в расизъм, след като само преди 40 години вашите спонсори не пикаеха в един и същ писоар с негрите?

Как така говорите за нашето лошо отношение към жените, след като в Централна Европа до 1972-ра жените не можеха да гласуват? Тук гласуваха и имаха права, каквито не можехте да сънувате. И каквито и до днес няма в ислямските страни, където вие не сте така смели.

Вие ли ще ме учите на отношение към любимите ми гейове, след като дори след Втората Световна Война скопявахте, стерилизирахте химически и унизително вашите гейове, велики учени и заслужили почести хора?

Вие ли, които унищожихте индианците с прагматизъм сега говорите за нашето отношение към циганите, моите братя, с които живеем на тази земя повече от 600 години? Криво ляво - но живеем, не се избиваме и се търпим, нещо, на което вие няма да ни научите.

Откъде се взехте и кой ви даде право да сте съдници на моята нация, на хората и свободата ни?

Вие сте временна част от едно политическо статукво, което няма гръбнак да спре произвола ви.

Защото статуквото трябва да продължи да краде от най-бедната страна в Европа с благословията на вашите спонсори. Така че вие сте временни, част от исторически естаблишмънт, който винаги е кратък.

Вие сте временно наоколо като другаря Лаврентий, като един малък Маккарти и един слабоумен Торкемада.

Свободата е смелост. Всичко хубаво е смелост.

Може да я спъвате Свободата, но няма да я спрете.

Ваш Мартин Карбовски.

Последно променена вПетък, 12 Май 2017 20:19

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

нагоре