Не Бог ще пази, а ние трябва да спасим и пазим България!

България България

Гледам из коментари по новинарски сайтове и социални мрежи разни картинки с картата на България и националния флаг и надпис „Бог да пази България“.

Еехх, щом сме стигнали до там, че очакваме Бог да опази родината ни, да ни оправи държавата, значи истински сме я закъсали и за нищо не ставаме.

Хора, бъдещето на България, на нашата родина е в наши ръце. Не в ръцете на Бог, не в ръцете на който и да е друг, а в нашите ръце.

Няма да агитирам за никой, но ще ви призова да мислите, когато в неделя гласувате, но не бих гласувал за тези, които в последните години грабиха страната ни, които ни загробиха с над 20 милиарда лева дългове, които превърнаха страната ни в разграден двор и бежанско ислямистко гето.

Гласувайте с ум и разум, защото аз не бих подкрепил никога и онези, които до вчера бяха в коалиция с властимащите, които ни загробиха, които подкрепяха в парламента тегленето на загробващи дългове, които подкрепяха кражбите, некачествените магистрали и пътища, безумните решения в образованието и здравеопазването. Знаете кои са.

Няма да ви агитирам за никого. Ще ви агитирам да мислите за кого гласувате. Ще ви агитирам да мислите преди да пуснете гласа си да мислите за децата си, за бъдещето си, за България.

И не Бог ще спаси България, а ние. Ние с нашият глас. Глас, даден с ум и разум за България.

Защото залогът е голям!

България, или ГЕРБ!

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

нагоре