Коментарът на ...

Коментарът на ...

Честит ви Борисов, честити ви ГЕРБ, честито ви 30% увеличение на цените. Ликуй народе!

Е, българи, да ви е честит новия стар фюрер на България Бойко Борисов и неговата пасмина, която уверено води родината ни по "светлия" път към забвението и нищото.

Продължава...

Не ви ли…

Не ви ли прави впечатление, че от сутринта няколко медии нарушават грубо закона и директно публикуват междинни резултати от изборите?

Продължава...

Г-н Евгений Михайлов, защо излъгахте, че турците били гонени?

Евгений Михайлов - Танкиста, бивш седесар и настоящ член на ДОСТ изглъга пряко в ефир. Излъга, че по време на така наречния възродителния процес, българските турци са били гонени насила от България.

Продължава...

Ей такива "интелигенти" си ги избрахте да ви управляват!

"Ламбо, Ламбооо… Да ти серем в устата… Що не гушкаш вече букетя, ами си занимаваш с червени простотии…"

Продължава...

Чия изпитана система за печелене на избори обслужват социолозите?

Изглежда, че ще се сбъдне едно от нашите опасения, а именно, че социологическите агенции в момента са в услуга на досегашните властимащи, за да могат по-лесно да задействат техните си изпитани методи за печелене на изборите чрез фалшификации и манипулации на изборните резултати.

Продължава...

Гласувайте, иначе паразити ще ни лепнат мутро вируса отново!

Българи, излезте и масово гласувайте! Гласувайте, за бъдещето на България! Гласувайте за бъдещето на вашите деца! Гласувайте, за да имате достойни доходи и достойни старини!

Продължава...

Излезте и гласувайте, българи! Гласувайте, за да я има България!

Излезте днес и гласувайте, българи! Гласувайте, за да я има България! Гласувайте, за да има работа за вас и вашите деца! Гласувайте, за не напускат вашите деца и внуци България, а да имат бъдеще и достоен живот тук! Гласувайте, за да имате вие достойни доходи и да има достойни пенсии за вашите родители!

Продължава...

Гласувайте и бъдете бдителни за мафиотските методи за печелене на избори!

На днешните извънредни и предсрочни избори за народни представители в 44 - то Народно събрание на Република България се решава по какъв път ще поеме страната ни, решава се бъдещето на родината ни.

Продължава...
Абонамент чрез RSS