Коментарът на ...

Коментарът на ...

Мутрафонска му работа. Като стане жежко, мутроидите и простофоклите бягат паникьосани от полесражението

И като рукна из всеки микрофон и всяка чешма мантрата: „морален-акт-морален-акт-морален-акт…“, и аз направо се притесних за психичното здраве на българската политическа класа (а където има класи, има и класова борба, ама това е друга тема).

Продължава...

Когато една власт не знае защо е на власт, пада от власт.

Какво правим, ако и Караянчева се скара с Нинова?!

За това си мислех, като слушах лекцията на премиера Бойко Борисов в УНСС, на която бяха дошли освен студентите и техните преподаватели, но и дипломати, и представители на бизнеса.

Продължава...

Зловеща ирония е морален ментор да е вицепремиер, наричащ изнасилени малолетни „улични кучки“

Валери Симеонов кански изрева, че Бойко Борисов се държи като самовластен властелин, грубо пренебрегнал мнението на коалиционните си партньори при оставката на Димитър Главчев.

Продължава...

„Лекцията“ на „Доктора по психология“. Това ако е академична лекция, да влезе докторът по психиатрия!

„България е изключително важна, включително за Великобритания, като външна граница“. Доктор Боеко, доктор по психология, „наш колега“, представен така от ректора на УНСС.

Петнайсетина минутки, нещо като монолог пред телевизора, когато дава поредното си монологично „интервю“, нещо като тюрлю гювеч от трафаретни думички за Балканите, Европа, нещо като сбирщайн от прости простовати изречения, банални като заучени политически фрази, нещо като нищо на света.

Продължава...

Пица, рахат локум и тюрлюгювеч управляват България! Слагайте си калцуните и…вън!

Валери Симеонов сравни бюджета с добре аранжирана и богата на вкусове пица „Калцоне“.

Явно фантазията  на родните ни политици се простира до витрината на треторазрядна квартална пицария, а иначе наблюденията им и сравненията трябва да са с баничарница. Баничка с ориз, баничка без сирене, баничка с праз, баничка с айран, баничка с мляко и върхът на икономическото благополучие – баничка с боза и една кофичка мляко.

Продължава...

Герберски любови! Бойко си го обичам, врекъл съм се

Бойко си го обичам, врекъл съм се да му помагам. С такова откровение и обяснение в любов блесна в днешното си телевизионно словоблудстване политическата пеперудка, агентът от ДС Георги Марков.

Каква любов, какво чудо е в тая партия ГЕРБ, ум да ти зайде. Кой от къде се намести я депутат, я министър, я нещо друго и вече се врича в любов на премиера лидер Слънце.

Продължава...

Буда нарича това „стабилност“, а аз го наричам Диктатура на мафията, ченгетата и простите

Мафията убива. Корупцията убива. Некадърността убива.

Пътища убийци, влакове убийци, магистрали убийци, язовири убийци… Убиват и по друг начин.

Продължава...

Кеворк Кеворкян: Ревизия с димки и бенгалски огън

Театрото е нагласено, ролите в него са тъпо разписани.

С кьорфишеци искат да затулят позорните данни: близо 30 % от българите получават доходи под 314 лева, т.е. над 2 милиона души в страната живеят под линията на бедността.

Нищо няма да излезе от поредната им революцийка - знаят си го добре, но ще си изиграят представлението. Знаят си също така, че вече дори нямат публика – достатъчно наивна, за да я баламосват, но и това не ги интересува.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...