Интервю с ...

Интервю с ...

Валерко изкукурига съвсем: Корнелия Нинова е джихадистка, опасана с пояс от експлозиви и държи бутона

Властта наистина е сладка хапка. Показа го лидерът на НФСБ, понастояшем вицепремиер. Само ден след като Валери Симеонов заяви в скандално интервю за ПИК, че премиерът Борисов "продължава да се държи в политиката като самовластен, като властелин, като едноличен лидер", и намекна, че може да се стигне до правителство на малцинството, вицепремиерът очаквано даде заден. Впрочем, това го прогнозирахме. В студиото на БНТ той беше "обран" в критиките си, по личното му определение, и подчерта, че патриотите няма да оттеглят подкрепата си за правителството и че кабинетът не е застрашен.

Продължава...

Елена Йончева: Позор е, когато научим отвън какво се случва в нашата страна

Подаването на оставка не трябва да е замитане на следа. Какво се случи с Делян Добрев? Това попита риторично депутатът от БСП Елена Йончева по НТВ.

Продължава...

Румен Радев: Може да съм генерал, но не харесвам войнствената реторика

"Може да съм генерал, но не харесвам войнствената реторика!" Това заявява президентът Румен Радев по повод на позицията си по Русия в интервю за Георги Готев и сайта Euractiv.

В него държавният глава обявява: ”Имам ценностни противоречия с правителството.” С кабинета над масата си стискаме ръцете, а под масата се върши друго, казва още президентът.

Продължава...

Юрий Асланов: Замисляните от ГЕРБ конституционни промени могат да се превърнат в лов на вещици

БСП даде мандат на Корнелия Нинова да стане съвносител на конституционите промени, за да не изглежда, че левицата е против разкриването на истината за приватизацията.

Това коментира в сутрешния блок „Добро утро, България” на Радио „Фокус” социологът Юрий Асланов.

Продължава...

Антоний Гълъбов: Филмът на Елена Йончев за границата е с ниско ниво, направен с цел саботаж

Политологът доц. Антоний Гълъбов като един си Матросов се опита да защити ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов, хвърляйки поредната порция кал и безпочвени критики срещу БСП и не се посвени да обяви филма на Елена Йончева, че е с ниско ниво и направен с цел саботаж. Ето какво се изцепи господинът в ефира на БНТ:

Продължава...

Георги Марков: Жертвахме председателя на парламента Димитър Главчев от раболепие. Шокиран съм!

ГЕРБ жертва председателя на Народното събрание Димитър Главчев от раболепие, защото шефът на Европейския парламент Антонио Таяни искал пленарната зала да е пълна. Това заяви депутатът от ГЕРБ Георги Марков по повод неочакваната оставка на бившия вече парламентарен шеф.

Продължава...

Александър Симов: Свикнали сме Борисов да говори всякакви неща и никой да не се впечатлява от това

„Ако Борисов има данни за хора, които се занимават с наркотрафик в парламента, казал ли е той властите за това, а ако не е, не излиза ли че ги прикрива?” Това попита народният представител от „БСП за България”  Александър Симов по БНР.

Продължава...

Елена Йончева: Не злепоставям България, но е позор да научаваме отвън, какво се случва у нас

Подаването на оставка не трябва да е замитане на следа. Какво се случи с Делян Добрев? Това попита риторично депутатът от БСП Елена Йончева по НТВ.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...