Интервю с ...

Интервю с ...

Иво Христов: Животът на този парламент е година, после ще заиграем чалга

Това ще бъде предпоследният български парламент на сега съществуващата политическа система на прехода. След това предполагам, че ще заиграем политическата чалга, наречена мажоритарни избори, т.е. ще преминем и през този цикъл на малоумието, за да се сблъскаме челно с реалността, а именно, че проблемът на българското общество не са политическите технологии и етикетите ляво и дясно, когато зад тях няма никакво съдържание. Това мнение изрази в интервю за БНР проф. Иво Христов, който ще бъде депутат от БСП. Той прогнозира година живот на новосформиращия се парламент.

Продължава...

Симов за статията в "Уолстрийт джърнал": Изградена върху убежденията на автора, без доказателства

"Два пъти много страдахме от коалиция с ДПС, така че трети път няма да я повторим. Ние най-много сме страдали, когато преди избори сме казвали едно, а после сме правили друго. Така че, минахме през нашия период на изкупление и катарзис". Това заяви сутрешния блок на БТВ водачът на листата на БСП в Кърджали Александър Симов.

Продължава...

Корнелия Нинова: Ние ще победим!

През цялото време имах усещането за втора серия на кампанията на Румен Радев. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, гост на "Нова телевизия".

Тя бе категорична - че победа за БСП е първото място на изборите. Вече има три екипа, които са готови да реализират този план. "Ние ще победим", увери Нинова.

Продължава...

Петър Воденски: ДОСТ се финансира от сина на Ердоган! Надежда Нейнски е пред отзоваване от Турция?

Винаги е имало натиск от страна на Турция на нашите избори, сега просто е много явен", заяви бившият ни консул в Турция Петър Воденски пред Би Ти Ви. Той коментира, че два пъти е организирал избори в южната ни съседка и гласовете масово са отивали за ДПС. Той допълни, че турската преса е разкрила, че проектът ДОСТ се финансира от сина на Ердоган. 

Продължава...

Корнелия Нинова: Ситуацията с Турция е опасна и изисква категорична позиция на България

„Ситуацията е опасна, изисква се категорична позиция от страна на България". Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод отношенията с Турция, както на нашата страна, така и на Европейския съюз.

Продължава...

V като "вендета", Т като "трол"....

И „О  като „отдаденост“ добавя Стефан Пройнов, който управлява няколко дузини сайтове и стотици профили във Facebook, които споделят тяхното съдържание. Един от неговите сътрудници Адриан Димитров стана популярен през последните дни след като инициативата “Чист интернет” разкри, че за две години е успял да произведе близо 90 000 поста в социалната мрежа.

Продължава...

Димо Гяуров: Един от експулсираните турци е секретар на валията на Одрин

„Един от експулсираните турски граждани е секретар на валията на Одрин", каза пред БТВ бившият директор на „Държавна агенция „Разузнаване" Димо Гяуров.

Продължава...

Проф . Людмил Георгиев: Всяка фирма, която не разкешва, се унищожава от модела Борисов

„Русия за нас е по-малката дъщеря. Направили сме и Русия държава и руския народ-народ. Русия има историческо задължение към България“.

Продължава...
Абонамент чрез RSS