Интервю с ...

Интервю с ...

Райчев: Нацисткият поздрав е все едно сенатор в САЩ да каже, че негрите са маймуни

"Нацисткият поздрав на зам.-министъра е все едно в Америка някой да каже, че негрите са маймуни и след това да иска да е в Сената. Фактът, че този човек е пуснал снимката си във фейсбук, показва, че той изобщо не си дава сметка какво е направил", каза Андрей Райчев в сутрешния блок на Би Ти Ви.

Продължава...

Александър Симов: Ново правителство, нова катастрофа

„Ново правителство - нова катастрофа! Вече имаме достатъчно емпирична база за разсъждение, за да знаем, че всяко правителство, в което е замесен ГЕРБ, завършва или с политическа, или с интелектуална, или с икономическа катастрофа!". Това заяви депутатът от БСП Александър Симов пред радио К2.

Продължава...

Георги Гергов в скандално интервю! Казах на Корнелия: "Майната ти! Ти ме предаде!

"Мен ме предаде Корнелия Нинова. Аз й го казах това. С нея няма какво да се разбирам. Това е нейно решение. Тя оряза клоните на едно 100-годишно дърво. Изчисти всички знаещи и можещи в партията. На мен ми каза: Трябва да си подадеш оставката! Аз й отговорих: Майната ти. Ти ме предаде. Румен Овчаров и Корнелия Нинова ще ми говорят за паралелна държава. Не, това е мафия!"

Продължава...

Иван Иванов: Опитите за формиране на управляваща коалиция са замазване на предизборни обещания

„Избирателите отредиха на БСП мястото на опозиция и още в първите дни след формирането на 44-то Народно събрание започнахме за изпълняваме голяма част от нашите ангажименти от предизборната кампания – внасяне на предложение за преизчисляване на всички пенсии, искане на изслушването на тримата министри”. Това заяви пред БНТ народният представител от ПГ на „БСП за България” Иван Иванов. Той обясни, че по време на консултациите при президента левицата ще изложи отново своите приоритети като база за опозиционно поведение. 

Продължава...

Румен Петков: В новия паррамент влиза една нелегитимна партия "Воля", която трябва да бъде заличена

Видимо ми се отразява добре, че не съм депутат в последните години. И физически, и психически, каза в сутрешния блок на БТВ Румен Петков от АБВ.

Продължава...

Проф. Людмил Георгиев: Ген. Радев е на прав път за изборните промени

Дали истинският човек на Ердоган в България не е самият Бойко Борисов, а Лютви Местан е само машата? Когато си отговорим на този въпрос, можем да разберем защо Местан иска импийчмънт на президента, а ГЕРБ в хор скочиха срещу него, казва той

Продължава...

Иво Христов: Животът на този парламент е година, после ще заиграем чалга

Това ще бъде предпоследният български парламент на сега съществуващата политическа система на прехода. След това предполагам, че ще заиграем политическата чалга, наречена мажоритарни избори, т.е. ще преминем и през този цикъл на малоумието, за да се сблъскаме челно с реалността, а именно, че проблемът на българското общество не са политическите технологии и етикетите ляво и дясно, когато зад тях няма никакво съдържание. Това мнение изрази в интервю за БНР проф. Иво Христов, който ще бъде депутат от БСП. Той прогнозира година живот на новосформиращия се парламент.

Продължава...

Симов за статията в "Уолстрийт джърнал": Изградена върху убежденията на автора, без доказателства

"Два пъти много страдахме от коалиция с ДПС, така че трети път няма да я повторим. Ние най-много сме страдали, когато преди избори сме казвали едно, а после сме правили друго. Така че, минахме през нашия период на изкупление и катарзис". Това заяви сутрешния блок на БТВ водачът на листата на БСП в Кърджали Александър Симов.

Продължава...
Абонамент чрез RSS