Анализи

Анализи

“Досиетата от Рая” и българският идиотски провинционализъм!

Е, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, като как ще се опитате да смелите последните журналистически разкрития на едни от водещите издания в Европа и САЩ относно факта, че западните политически елити спотайват откраднатите от народите огромни финансови ресурси в офшорни фирми?

Като как ще обяснят тъпите български медии и още по-тъпите български политици това фундаментално заблуждение спрямо всички бедстващи и отрудени хора – като тържество на евро-атлантическите ценности ли, драги?

Продължава...

Технология на тролизма - как функционира частното ДС на ГЕРБ, кой кой е в борбата срещу свободната мисъл в Интернет...

Последващото съобщение бе публикувано в страницата "Национален протест срещу безобразията в България". Звучи автентично. Добре е да уточним някои начални факти.

Продължава...

Соросоидите вият на умряло!

От 2010 година насам, когато Путин се зае със световни дела САЩ, ЕС, НАТО претърпяват пълен крах и загуби.

-СОРОСОИДИТЕ ВИЯТ НА УМРЯЛО

Продължава...

Защо Каракачанов и Симеонов не се понасят: Велизар Енчев с прецизен анализ на отношенията им

Скандал в Патриотичния фронт заради бюджета за отбрана. От стенограмата от заседанието на МС става ясно, че Валери Симеонов апелира да не се подкрепя бюджета в тази му част, в която се заделят 230 млн. лв. за закупуване на нови самолети.

Продължава...

БСП може да промени България, но…! Трябват две много важни неща!

На 28 октомври в НДК се състоя заседание на 49 конгрес на социалистите. Форумът бе под мотото „БСП – алтернатива за България“. На него трябваше да се дискутират политиките на червените, които ги правят алтернатива на ГЕРБ.

Другият акцент бе политическата визия на столетницата за бъдещето на Европейския съюз и мястото на България в него.  Отделено бе време и за критика на съставения от ГЕРБ бюджет за 2018 г.

Продължава...

САЩ: Бойко е "човек от народа". Тряба да дадем решителен отпор на руското влияние в България

Скорошните събития в Турция и Русия повишиха стратегическата важност на Република България за САЩ, НАТО и ЕС. През изминалото лято НАТО проведе мащабни военни учения в страната, в които участваха над 25 000 войници от 20 страни-съюзници. И въпреки увеличаващото се военно сътрудничество през изминалите години, сегашната политическа динамика в страната заплашва да подкопае връзките на България с военния алианс и да осигури на Кремъл нова опора в бившия съветски сателит, пише "Американ милитари нюз".

Продължава...

Спомени от соц.-а шокираха соросоидните тролове! „Мръсните комунисти“ си позволявали… Вижте какво взриви Американофилите в Интернет!

Роден сайт, измъчен от липса на новини, пусна необмислени и несъгласувани с американските си спонсори „спомени от соца“ и то точно за транспорта.

Продължава...

Пращат Борисов в пенсия! Вижте кой ще го замести!

В България се извършва тих и за момента невидим преврат.

ГЕРБ иска да остане на власт, но без Борисов, тъй като безкрайното му царуване води партията към политическо самоубийство.

Гафовете, които следват един след друг, напечените въпроси, които остават без отговор, непремислените изказвания, които после твърди, че не е казал, настройват част от електората отрицателно и феновете на мачото оредяват.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...