Анализи

Анализи

Новите болшевики

Патогенът на политическата коректност броди из Западната цивилизация и заплашва да зарази смъртоносно целия сложен организъм с болестите на цензурата, розовия фашизъм и мекия расизъм на ниските очаквания. От САЩ и Канада през Великобритания и Австралия до Белгия, Франция, а вече и България – свободният свят е застрашен от идеологията на несвободата, маскирана като загриженост за малцинства и чувства.

Продължава...

Борисов и ГЕРБ с предизборна правна пушилка. Май на някой нервите не издържат

Пушилката, която днес вдигат от ГЕРБ с намерението на Бойко Борисов да съди Корнелия Нинова за това, че е казала „Ти си крадец“ има за цел да отклони общественото мнение от паниката, която цари в тази партия, от факта, че Елена Йончева заведе дело срещу Борисов за безочливата му клевета и е опит за трупане на политически дивиденти два дни преди изборите.

Продължава...

Ахмед Доган: Една Земя ни е родила... Играта е ва банк!!!

"Играта е ва банк!!! За мен няма да е изненада, ако има трансфер на конфликтност и конфронтация на Балканите и в Европа.

Защото на 16.04.2017 в съседна Турция имат референдум за преобразуване на Кемалистка Република Турция в Султанат. Безумие. Но е факт...

Продължава...

Волгин: Путин е виновен и за гафа на церемонията на наградите "Оскар"

Нали знаете чий демоничен ум е подредил нещата така, че бляскавата церемония по раздаването на наградите "Оскар" да завърши с бляскав провал? Има само един човек, който заспива и се събужда с мисълта как да навреди на Великата Америка, как да я удари в точката, където най-силно ще я заболи, а именно в шоу-бизнеса. И този човек се нарича Владимир Путин. Този символ на тъмното начало, този Дарт Вейдър на днешното време направи така, че британците да излязат от Евросъюза, а американците да гласуват за Доналд Тръмп. В момента пък Владимир Владимирович се занимава с манипулирането на французите, за да гласуват те за Марин Льо Пен на задаващите се президентски избори. Е, след като е в състояние а направи всичко това, мислите ли, че Путин не може едни филмови награди да изманипулира? Едва ли му е отнело повече от пет минути да го направи.

Продължава...

СЕТА - една голяма измама във вреда на обикновените хора

Въпреки че се представя в медиите като „пакт за свободна търговия", истинското съдържание на Всеобхватното икономическо и търговско споразумение (Съкращавано от английски като СЕТА) наистина е „всеобхватно".

Продължава...

Внимание! ГЕРБ се готви да вземе властта с кръв!

ГЕРБ са заложили няколко бомби, които са програмирани да гръмнат след предсрочните избори на 26 март. Избори, които Бойковата партия със сигурност ще изгуби.

Борисов и хората му са започнали да залагат тези бомби още когато той си подаде оставката. Затова и в момента нито една агенция не можела да предвиди какво ще се случи на 26 март:

Продължава...

Екстремните икономически идеи на българската десница

27 години на преход освен, че докараха всеки българин до ръба на бездната на отчаянието предизвикаха и сериозна инфлация на политическия език. Думите днес са обезсилени, смазани, стъпкани, а лъганият електорат е развил тотална глухота към тях. И то с основание - политическите елити замерваха ошашавените българи с гръмки фрази, бляскави обещания, високопарни метафори и надути словосъчетания. Резултатът беше трагичен. Политиката се превърна в риалити на скандала и постоянната интрига, защото всички останали механизми блокираха. Общественият живот потъна в примитивни страсти и клозетен език.

Продължава...

България и още три страни-членки на НАТО искат съюз с Русия

Гражданите на четири страни-членки на НАТО биха предпочели военен съюз с Русия, ако страната им бъде нападната. Това показват резултатите от глобално проучване, проведено от социолозите от WIN/Gallup International.

Продължава...
Абонамент чрез RSS