Нинова към Цачева, Захариева и Караянчева: До вчера давахте мило и драго за джендърската конвенция, днес мълчите оглушително за достойнството на жените

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова

“До вчера давахте мило и драго за джендърската конвенция, днес мълчите оглушително за достойнството на жените. Питам ви, никоя от вас – светлите сили, ли не забеляза, че властта показно докарва една жена в болница с вериги на краката?”

Това написа на страницата си в социалната мрежа „Фейсбук“ лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод унизителното отвеждане на Десислава Иванчева в болница с белезници. Публикуваното видео предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи.

„Имам въпрос. Ще го задам не като Председател на БСП към няколко овластени персони, а като жена към жена.

Г-жо Цачева, г-жо Захариева, г-жо Караянчева, вие сте най-гласовитите защитнички на Истанбулската конвенция и на правата и достойнството на жените“.

„Всички, които сме против нея, сме “тъмни сили”, според Вашите думи. Питам ви, никоя от вас – светлите сили, ли не забеляза, че властта показно докарва една жена в болница с вериги на краката?

До вчера давахте мило и драго за джендърската конвенция, днес мълчите оглушително за достойнството на жените“, пише още Корнелия Нинова.

Вашите коментари:

1 коментар

  1. Защо г-жа Нинова обръща такова внимание на НЕобразовани ГЕРБерски калинки, на селяндурки от световен мащаб, на селски пръчки, копнеещи за височината и здравината на бамбука????????? Тези три кукувици, а и не само те, искат да ги въдворим в Сливенския затвор! Там ще имат достатъчно време да си играят на парламент и правителство, но…… малко търпение и един по един, всичките ГЕРБави парцали ще си намерят мястото за което те копаят в последните години!!!!!! Колкото до гръмовното им мълчание…… ПО ТОЗИ НАЧИН, ПАРЦАЛЕТКИТЕ НИ ДОКАЗВАТ ВСЪЩНОСТ КОЛКО СА ОГРАНИЧЕНИ УМСТВЕНО, ДОКАЗВАТ, ЧЕ БЕЗ “ВИСОЧАЙШОТО” РАЗРЕШЕНИЕ НА БОКО ТИКВАТА, НЕ СМЕЯТ ГЪК ДА КАЖАТ, ДОКАЗВАТ НИ КАКВИ МАЛОУМНИ ИДИОТИ СА В ДЪРЖАВНОТО НИ УПРАВЛЕНИЕ!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар!
Моля въведете Вашето име тук