Не на наглата намеса на Турция във вътрешните работи на България

Българският национален флаг Българският национален флаг

Омерзени сме от наглата намеса на тоталитарно диктаторски ислямистки режим на Турция във вътрешните работи на България.

Омерзени сме от безочието и наглостта на създадената от Турция антибългарска и противоконституционна партия ДОСТ, която по своята същност е националпредателска протурска и защитаваща интересите на чужда държава.

Омерзени сме териториалните претенции на Турция към България, заявени ясно и недвусмислено от висши представители на управляващия диктаторски ислямистки режим в Анкара.

Надяваме се българските власти да вземат необходимите мерки за забрана на тази антибългарска партия, застрашаваща суверенитета и териториалната цялост на България.

Надяваме се българските власти да подведат създателите на тази партия и нейното ръководство под съдебна отговорност за държавна измяна.

Крайно време е да се каже ясно и недвусмислено, че в България няма турско или каквото и да било друго етническо малцинство. Всеки роден в България е българин и никакъв друг.

Всеки който се счита за турчин или какъвто и да е друг, а не българин в България, е свободен да освободи родината ни от присъствието си.

Не може хора, които считат себе си за турци, а не за българи, да имат право да избират и да бъдат избирани.

Надяваме се на бърза и адекватна реакция на всички органи на държавната и съдебна власт в България за защита на националните интереси и териториалната цялост на страната.   

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

нагоре