Ало, властта

Ало, властта

На светъл празник запяха как комунистите са били терористите

Комунистите и терористите и още нещо!

В денят за размисъл отидох да спортувам! А спортната площадка на която тренирам е долепена до самата църква.

На спортната площадка дойдоха двама младежи с енергийни напитки в ръка сутринта, но те не спортуваха, а просто бяха на лов за покемони!

Продължава...

Една медия наруши мълчанието със снимка на внуче и още някой

Една уеб медия си позволи да наруши мълчанието за политика в деня за размисъл преди предсрочните избори за Народно събрание утре, информирайки ни, че определана политическа фигура е споделила снимка на внука си във Фейсбук.

Продължава...

КРАЛят на област Ямбол (???) строи адвокати срещу местния референдум

Поръчката е била бъде спънато правото ни на гласуване!

Спешно запитване към адвокати в Ямбол, УЖ инициирано от петте общини в областта, относно провеждането на местния референдум, са изпратили председателите на общинските съвети.

Продължава...

Нов клип на партия ДОСТ се завъртя на турски език. Видео

Нов клип на КП Обединение ДОСТ, озвучен на турски, се разпространява свободно в Турция и във видеоканалите. В него се агитира на турски език, което е нарушение на законите на страната. Видеото е публикувано в Yоutube на 17 март. Прави впечатление, че не е особено гледано. До 19 март видеото е видяно около 1500 пъти. 

Продължава...

Марешки драпа за имунитет! СРС-та го заковават!

Кой и защо закриля Марешки от силата на закона и защо делото се точи от 2015 година, независимо от неоспоримите доказателства?

Жестока вражда между бивши съпрузи и тайни разговори, записани със специални разузнавателни средства, могат да се превърнат в сериозен проблем на новата политическа звезда Веселин Марешки, съобщава в. „24 часа”.

Преди близо месец съдът във Варна отложи делото срещу него за изнудване и побой за 24 април, тъй като се разболяло детето на Красимира Колева, с която бизнесменът е подсъдим, и тя не се яви на процеса.

Продължава...

"Танкиста" Михайлов изкара турските терористи жертви на комунизма

Танкистчето Михайлов така се е вживял в ролята си на Ердоганов еничар в протурската ДОСТ, че е способен да продаде род и родина, за да се хареса на новите си господари, разбира се за парички.

Продължава...

Не на наглата намеса на Турция във вътрешните работи на България

Омерзени сме от наглата намеса на тоталитарно диктаторски ислямистки режим на Турция във вътрешните работи на България.

Омерзени сме от безочието и наглостта на създадената от Турция антибългарска и противоконституционна партия ДОСТ, която по своята същност е националпредателска протурска и защитаваща интересите на чужда държава.

Продължава...

Турция с нова нагла и безочлива намеса във вътрешните работи на България

Турция се впусна в поредна, още по-нагла намеса във вътрешните работи на България и в предстоящите на 26 март тази година избори за Народно събрание като призова страната ни да прекрати мерките за ограничаване политическите права на малцинствата, предаде Анадолската агенция.

Продължава...
Абонамент чрез RSS