Ало, властта

Ало, властта

Идиотизъм! Според неЗдравната каса мъжете с рак трябва да тежат до 81 кг, а жените - средно до 67, за да се заплаща лечението им

Здравната каса притесни лекари и пациенти след като днес изпрати до болниците нови правила за лечение на онкоболни. Според тях мъжете с ракови заболявания трябва да тежат до 81 килограма, а жените - средно до 67, за да се заплаща лечението им. За терапията на по-тежките онкоболни пациенти касата също ще заплаща, но след проверка, тъй като прекалено често болници отчитали пациенти, тежащи над 100 кг. Според лекари обаче тази проверка може да се случи 9 месеца след лечението, което ще вкара болниците в дефицит и невъзможност да продължат да лекуват онкоболни пациенти.

Продължава...

Шефът на атлетиката ни в подкрепа отнемането на световния рекорд на Стефка Костадинова

Президентът на Българската федерация по лека атлетика Добромир Карамаринов e подкрепил безрезервно предложението за промени, които ще заличат куп рекорди, сред които и този на Стефка Костадинова. През 1987 г. тя скочи ненадминатите и днес 209 сантиметра на открито.

Продължава...

ГЕРБ ни загробват с 2 милиарда за бракувани USA изтребители!

Властимащите от ГЕРБ искат да купят 19 броя изтребители Ф-16А, серия 15, част от които са подарени на Португалия, но отдавна не летят и част от които са бракувани преди 40 години и стоят като скраб в тексаската пустиня...

Продължава...

ГЕРБ готви нов грабеж! Иска да лиши наследниците от пенсията на починал роднина

След като ГЕРБ вече веднъж си позволиха да откраднат пари от здравните осигуровки на българите по време на първото правителство на Борисов, ето че сега безочливо крадливата и нагла пасмина се кани отново да ограби парите на народа.

Продължава...

За пенсионери пари няма, а за яка охрана на депутата Борисов има!

Днес депутатът от ГЕРБ и лидер на партията Бойко Борисов бе на посещение в Ямбол. Формалният повод бе освещаване на нов църковен храм / май за втори път / в квартал Аврен.

Продължава...

Ибришимов: "Не ни занимавайте с тези неща ?!"

Право на отговор на ИК по повод негово изказване

С размах и неприкрита ярост Ибришимов -„председателят” на послушниците (общ. съветници) нанесе откровени обиди на 20 хиляди жители на Ямбол и региона  по време на сесия на ОБС, като се    опита да обезсмисли тяхната воля    за провеждане на местен референдум, както и да отреже всякаква бъдеща проява на волеизявление от наша страна!!!

Продължава...

Според ямболски ГЕРБ депутат гласовете на 20 хиляди души са нищо!

В отговор на изказване на Папашимов пред ОбС Ямбол:

Според ямболския депутат: 7569 ямболлии са нищо... 20 000 в областта -  също ...?

Продължава...

Няма пари за пенсии, но има за хранене на червеногуша гъска

В България минималната пенсия е 165 лв. и от ГЕРБ категорично заявяват, че нямало пари за увеличение на пенсиите, а в същото време се оказа, че държавата отпуска по 746 лв. за изхранването на една червеногуша гъска.

Продължава...
Абонамент чрез RSS