Ало, властта

Ало, властта

Защо лъжете бе, мама ви менте комунисти?

Защо лъжете така нагло и безочливо за Народния съд, менте комунисти от ГЕРБ, Обединени патриоти, Воля, и вие пишещи се на репресирани от комунизма?

Защо лъжете, че Народният съд е дело на комунистите бе, ментета?

Продължава...

Европейските медии: Заради мнение в България отстраниха заместник председателя на парламента

На 21 февруари Народното събрание на Република България успешно гласува отстраняването на зам. председателя на парламента Валери Жаблянов.

Това се случи с гласовете на парламентаарните групи на ГЕРБ, „Обединени патриоти“ и Воля. Поводът за отстраняването беше изказаното от Жаблянов лично мнение за Народния съд по време на Втората Световна война.

Продължава...

БОЕЦ със сигнали срещу Борисов, Цеко Минев и Делян Пеевски

Днес,22.02.2018г. БОЕЦ внесохме сигнали в прокуратурата по повод думите на премиера Бойко Борисов, че банкера Цеко Минев е собственик на фирма „Юлен” и отправените към Борисов въпроси от президента Румен Радев за общите му бизнес интереси с Пеевски и разпределянето на обществени поръчки от Борисов към корпулентният депутат.

Във връзка с думите на Борисов, че Цеко Минев е собственик на „Юлен”. БОЕЦ сезираме прокуратурата за престъпна схема за източване на Първа инвестиционна банка от един от нейните основни акционери (Цеко Минев) чрез кредитиране в огромни размери на негови, или свързани с него фирми. Приложили сме публикации на сайта Биволъ разкриващи огромната капиталова дупка в банката и престъпните схеми на нейните собственици за източването и.

Продължава...

Кошмарът на Добрев

Докъде може да стигне безсилието на един политик да очерни опонента си, щом вече изпада в конспиративни теории, интриги и догадки?

Вчера затъналият до гуша в конфликт на интереси и осветена шуробаджанащина Делян Добрев отново нападна своя кошмар Елена Йончева, като взе повод от ветото на президента върху Закона за банковата несъстоятелност, известен като закона „Пеевски за КТБ“.

Продължава...

Отворено писмо до всички медии

Отворено писмо до всички медии

Скъпи колеги, обръщаме се към Вас със следната молба!

Молим Ви най-учтиво да споделите една информация, която касае свободата на словото у нас!

Продължава...

80 спецове от „кобра“ срещу 1 от село Орешник. 24 часа! Ашколсун!

80 спецченгета в продължение на 24 часа се „борят“ с ЕДИН от село Орешник, Тополовград. Акцията е проведена „ПОЧТИ секретно“, се произнесе някакъв началник от МВР.

От цялата тумба – лумба се разбра, че 35 годишният Иван Пачелиев се бил барикадирал в дома си в селото и стрелял. Занимавал се с дървосекачество, бил разследван за убиване на кон, ама разследването било прекратено. Бил някога във Френския легион.

Продължава...

Красимир Янков: Има ли корупционен интерес в 120 млн. за нови касови апарати?

Красимир Янков се усъмни в необходимостта да се подменят отново всички касови апарати по инициатива на финансовото министерство. Той заподозря и корупционен интерес в подмяната им.

Продължава...

Елена Йончева ще съди Цветан Цветанов за клевета заради КТБ

Народната представителка от "БСП за България" Елена Йончева завежда дело за клевета срещу зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Причината за това е, че вторият човек в управляващата партия я набедил за „участие в източването“ фалиралата банка КТБ в ефира на БТВ тази сутрин.

„Той има опит в разпространяването на клевети и ще си търся правата в съда. Скандално е това, както и докладът на ДАНС за границата, по който все още мълчи прокуратурата, а и българското общество не е запознато и не е започнало разследване за тази търговия с нашата национална сигурност", каза Елена Йончева на пресконференция в централата на БСП.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...