Ало, властта

Ало, властта

Дарина Григорова: България гласува „въздържал се“ за резолюцията на ООН за борба срещу нацизма

Ноември 2017, ЕС гласува «въздържал се» за резолюцията на ООН за борба срещу нацизма — в това число и България, спасила евреите си, български граждани… дни след гафа на Мария Захарова и бурната реакция от българска страна.

Продължава...

Ексклузивно! Пенсионерите скачат на бунт! Коледните подигравки преляха чашата!

Всички пенсионери , които са с пенсии до  321 лева, ще  получат еднократна помощ за месец декември, заяви пред БНТ  социалният министър.

Това са 57 процента от старите хора у нас. Всеки от тях ще бъде зарадван за празниците, каза Бисер Петков.

Продължава...

Трус във властта! Симеонов гневен: Борисов се държи като самовластен властелин, управлява и НС!

Вицепремиерът и съпредседател на „Обединени патриоти“ Валери Симеонов атакува премиера Бойко Борисов. Причината за това е оставката на председателя на Народното събрание Димитър Главчев. В интервю за ПИК, Симеонов казва, че е той и колегите му Красимир Каракачанов и Волен Сидеров са силно възмутени от поведението на Бойко Борисов, който се държал като самовластен властелин и управлявал дори и Народното събрание. Както е известно, в петък премиерът бе в парламента и след разговор с Димитър Главчев, последният депозира оставката си като председател на парламента.

Продължава...

Агония: ГЕРБ извикаха Гоце да спасява правителството... не били, вика, нужни нови избори...

"Не са необходими предсрочни избори, може да се окаже вредно. Това няма как да не се отрази на образа на България, който е тягостен, наситен с мрачни цветове." Това заяви пред БНТ президентът Георги Първанов (2002 - 2012 година).

Според Първанов действията на опозицията са естествени, а управляващите дават лош тон в политиката с непрекъснатите скандали. По думите му сегашният кабинет има най-нисък коефициент за полезно действие.

Продължава...

България загуби децата си, над 1.5 млн. млади хора избягаха от мутризацията и бойковизма

Една година по-късно.

Прасетата се превърнаха в свине, а блатото в кочина…

07.11.2016г. БОЕЦ

Продължава...

ГЕРБ диктатура: Главчев заплаши Нинова да я отстрани за оскърбяване на държавен орган

Според чл. 162 ал. 1 от Правилника - председателят може да отстрани за повече от едно заседание, но не повече от 3 заседания, народен представител, който оскърбява Народното събрание, членовете на Министерски съвет, президента или вицепрезидента или други органи на държавната власт.

Продължава...

Министрите в България са престъпници! Вижте цялата истина за „елита“!

За никого не е тайна, че членовете на така наречените „правителства на прехода“ не правеха нищо друго, освен да се мислят за  своето лично благополучие.

Така беше с Александър Божков, когото хората нарекоха „Мистър 10%“. Така беше с Иван Костов, на чиито рамене лежи цялата отговорност за престъпната приватизация, от която България загуби десетки милиарди левове народни пари. Така беше и с по-голямата част от министрите, които през годините ограбваха кой каквото може от народното богатство. И като резултат милионерите в родината ни, които забогатяха от ядене на евтини кебапчета, се увеличиха в геометрична прогресия. Докато в същото време българският народ потъваше все повече в зловещото блато на мизерията и безпаричието.

Продължава...

Цяло РПУ изловено с дрога в Стражица, Бойко пак не знаел нищо...

ГДБОП и „Вътрешна сигурност“ обискират полицейското управление в града.

Двама полицейски офицери от Районното управление на МВР в Стражица са арестувани при мащабна операция на ГДБОП и Дирекция „Вътрешна сигурност“-МВР срещу наркобанда, закриляна от ченгетата. Акцията тече и в момента като се обискира самото Районно полицейско управление, съобщиха пред Breaking.bg очевидци от Стражица.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...