Гарантирано от ГЕРБ: "Качествено" саниране "А ла ГЕРБ" в Ямбол

"Качествено" саниране "Качествено" саниране

До редакционната ни поща пристигна сигнал от живущите в бл. 2 на жилищен комплекс „Хале“ в гр. Ямбол, който е една от сградите, които се санират по Националната програма за саниране.

В сигнала си, същите изразяват своето недоволство от извършваните строително монтажни работи от избраната от програмата и общината фирма СК МКМ ЕООД гр. Бургас.

Всъщност, гледайки снимките, които са ни предоставили собствениците, оставаме с впечатлението, че не фирма, претендираща да е строителна, а ученици първи курс от строителен техникум, са извършвали и извършват този ремонт.

Ние се запитваме, а запитваме община Ямбол и компетентните органи, как и на какво основание е избрана тази фирма? Защото, при наличието на толкова строителни фирми в града ни, да избереш фирма от Бургас, си е доста съмнително.

Оставяме настрана, че се натъкнахме в предоставената ни количествено стойностна сметка на доста фрапантни надписвания. Само малък пример с козирките над входовете, които като площ са не повече от 200 кв. м. пряко сила. В сметката са записани 450 кв. м.

Както всичко в Ямбол, сътворено от ГЕРБ, в лицето на кмета Славов и неговия екип, така и санирането е на "висота" и адски "качествено".

Както и да е, наслаждавайте се на „качествено“ саниране „А ла ГЕРБ“ от Ямбол.

Последно променена вСряда, 20 Декември 2017 10:46
нагоре
loading...