Гербери ръкопляскат и цвилят радостно при вида на Борисов пред дверите на храм

Бурни ръкопляскания пред дверите на храма Бурни ръкопляскания пред дверите на храма

Освещават го повторно по полит причини!

Както вече ви информирахме по-рано, днес депутатът от ГЕРБ и лидер на партията Бойко Борисов бе в Ямбол за поредното освещаване на църква. Освен вече споменатата умопомрачителна охрана за обикновен депутат, надминаваща тази на действащ президент или вицепрезидент, за която плащаме ние, днес станахме свидетели на поредното духовно падение на герберската пасмина. Падение, което колкото и папи да го галят Борисов по главата, колкото и ръце на митрополити и патриарси да целува, не може да бъде прикрито.

В момента, в който депутатът Борисов влезе в двора на храма в кв. Аврен в Ямбол, строената в шпалир герберска агитка, съставена от общински съветници и активисти на политическата партия в града, започна бурно да ръкопляска на своя началник и да надава радостни възгласи.

Изглежда, че въпросните дами и господа никой не ги е учил и не ги е възпитавал в уважение към каноните на Българската православна църква, че им липсват елементарни културни познания. Иначе щяха да знаят, че в храм не се ръкопляска и не се наддават подобни радостни изцвилвания. Оправданието, че то видите ли не било в храма, а в двора на храма е изпростяване на изпростяването.

П.П. Оставяме настрана, че храмът бе осветен преди две години и с тази днешна партийно политическа акция ямболската герберска пасмина, партия ГЕРБ и всички техни придворни слуги се подииграха с вярата, с Българската православна църква. Ако не вярвате, че е бил вече осветен, то запитайте се като как вече две години е функционирал този храм.

Последно променена вПонеделник, 24 Април 2017 00:11

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

нагоре