Ало, кмете

Ало, кмете

Владо Каролев: Как ще ни стигнат сега америХанците?

Икономистът Владимир Каролев разпространи снимка на каруца, която се движи по специално изградена велоалея в София. „Велокон алея? В центъра на София. Как ще ни стигнат сега америХанците? И тревичка отстрани на алеята. Като си ходи да се зарежда с гориво конят“, написа той във Фейсбук. 

Продължава...

Щo не пишете с такова усърдие актове на циганите гратисчии, а?

Спирка "Константин Величков" на бул. "Сливница" в посока център. Малко след 10 ч. сутринта. Забелязах двама контрольори да пишат акт на възрастна жена. Бяха взели личната и карта без присъствието на полиция.

Продължава...

Има ли изненадани от това безобразие: Нито 1 готова къща в Хитрино след похарчени 7 млн. лв. и 11 месеца!

Кметът на Хитрино не можа да отчете нито 1 завършена къща след 7 похарчени от него милиона и 11 месеца, минали от инцидента между 9 и 10 декември миналата година.

„Ако някой си е мислил, че в рамките на 7-8 месеца ще заличим всичко и няма да има следа, с подобни ситуации не се е занимавал”, заяви изключеният от ДПС заради флирт с ГЕРБ Нуридин Исмаил на специална пресконференция в БТА.

Продължава...

Как с пари на данъкоплатеца се замитат негови пари, дадени за некачествен ремонт на улица

От години улица Хемус в Стралджа се нуждаеше от ремонт, но в една малка община парите за кое по-напред да се дадат. А и улицата уж е част от републиканската пътна мрежа и свързва общинския център с пътен възел Петолъчката. Само, че държавата както винаги казва „недостиг на финанси“.

Продължава...

Моделът „Фандъкова“ и фетишът към „европейското“

В България едно фетишистко прилагателно се употребява повече от всяко друго - "европейско". Върховната мантра, ултимативния политически оргазъм. Страната ни е шизофренично разкъсана между собствената си сюрреалистична реалност и върховните напъни всичко да е "европейско" и тази лудост става все по-очевидна след всеки нов сезон на безкрайната сапунка, наречена "Преход".

Продължава...

Некадърност по ГЕРБ на n-та степен! Пише се... , а не.....

 

В неделя се проведе 34-ото издание на Софийския маратон. Много елитни бегачи, както и хиляди ентусиасти се пуснаха в ежегодната надпревара, а близо 2 хиляди от тях завършиха успешно в големите дистанции на 10,5 км, 21 км (полумаратон) и 42 км (класически маратон), припомня Gong.bg.

Традиционно всеки от участниците получава такова отличие само за участието, без оглед на класирането.

Продължава...

Скандално! Далаверка за милиони във Велико Търново

Парк с миниатюрни макети на български светини бе открит във Велико Търново на 30 септември. "Търновград - духът на хилядолетна България" е разположен върху 12 дка в подножието на Царевец, които общината е дала под аренда на... украинския инвеститор Александър Меншиков. Той дошъл в България преди година, харесал Царевец и предложил на кмета фирмата му - "Национална компания Украйна на Балканите", да направи парк с макети на емблематични български светини.

Продължава...

Нов „кумгейт“: ГЕРБ в Балчик – 455 хиляди за роднини и чиновници

Секретарката на кмета, пиарката му, общинска съветничка от ГЕРБ, бивш зам. кмет на Балчик и прочие са включени в звеното за изпълнение на проекта на водния цикъл. Те няма да работят на терен, само ще администрират, но за сметка на това ще получават солидни възнаграждения. Ще имат и специален офис, който се намира на улица „Йордан Йовков“ в Добрич. Засега няма информация колко ще струва помещението.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...