Ало, кмете

Ало, кмете

Част от метростанция се оказа частна собственост

Клетвена декларация със съмнителна достоверност е станала причина терен в рамките на вече изградената и работеща метростанция „Младост 3" в столицата да отиде в частни ръце. Това стана ясно от репортаж на БТВ.

Продължава...

Гербери ръкопляскат и цвилят радостно при вида на Борисов пред дверите на храм

Освещават го повторно по полит причини!

Както вече ви информирахме по-рано, днес депутатът от ГЕРБ и лидер на партията Бойко Борисов бе в Ямбол за поредното освещаване на църква. Освен вече споменатата умопомрачителна охрана за обикновен депутат, надминаваща тази на действащ президент или вицепрезидент, за която плащаме ние, днес станахме свидетели на поредното духовно падение на герберската пасмина. Падение, което колкото и папи да го галят Борисов по главата, колкото и ръце на митрополити и патриарси да целува, не може да бъде прикрито.

Продължава...

Аферата "Копривщица" и отровата, която ни проповядваха

Аферата "Копривщица" има силен идеологически аспект. От една страна е абсолютно ясно, че ГЕРБ са партия за мръсни бизнес-поръчки и в действията на техните общински съветници няма никаква изненада. А пък възмутените ахкания идващи от хора, които бяха коалиционна партньори на същото това формирование са абсолютно лицемерие. Нима, мамини сладки, като ви назначаваха за министри, зам.-министри и съветници не знаехте, че ГЕРБ е конгломерат от хищни апетити, а?

Продължава...

СКАНДАЛ: Зам. кметица от ДСБ: Стига с тази реч! Престанете с тази Русия!

Според Грети Стефанова от ДСБ, 3 март бил празник на обединена Европа, а не на Освобождението от турско робство

Невиждан скандал създаде днес заместник кмета на район "Красно село" в София Грети Стефанова.

Продължава...
Абонамент чрез RSS