Райчев: Нацисткият поздрав е все едно сенатор в САЩ да каже, че негрите са маймуни

"Нацисткият поздрав на зам.-министъра е все едно в Америка някой да каже, че негрите са маймуни и след това да иска да е в Сената. Фактът, че този човек е пуснал снимката си във фейсбук, показва, че той изобщо не си дава сметка какво е направил", каза Андрей Райчев в сутрешния блок на Би Ти Ви.

Продължава...

Част от метростанция се оказа частна собственост

Клетвена декларация със съмнителна достоверност е станала причина терен в рамките на вече изградената и работеща метростанция „Младост 3" в столицата да отиде в частни ръце. Това стана ясно от репортаж на БТВ.

Продължава...

Карбовски размаза псевдоправозащитниците от БХК заради нагла тяхна лъжа

Мартин Карбовски изригна срещу дезинформация, че е осъден, публикувана от националпредателската и псевдоправозащитна БХК, публикуван във социалната мрежа Фейсбук.

Продължава...

Идиотизъм! Според неЗдравната каса мъжете с рак трябва да тежат до 81 кг, а жените - средно до 67, за да се заплаща лечението им

Здравната каса притесни лекари и пациенти след като днес изпрати до болниците нови правила за лечение на онкоболни. Според тях мъжете с ракови заболявания трябва да тежат до 81 килограма, а жените - средно до 67, за да се заплаща лечението им. За терапията на по-тежките онкоболни пациенти касата също ще заплаща, но след проверка, тъй като прекалено често болници отчитали пациенти, тежащи над 100 кг. Според лекари обаче тази проверка може да се случи 9 месеца след лечението, което ще вкара болниците в дефицит и невъзможност да продължат да лекуват онкоболни пациенти.

Продължава...

1944: Русия влиза в България, за да спре турска окупация, предложена от Чърчил

Не е майтап. Истина е.

Към края на войната (1944) Чърчил е предлагал от 30-50 турски дивизии (една дивизия е 10,000-15,-000) да нахлуят в България, а Сталин е бил категорично против. Всичко това го има запазено в преписките между Чърчил и Сталин.

Продължава...

Шефът на атлетиката ни в подкрепа отнемането на световния рекорд на Стефка Костадинова

Президентът на Българската федерация по лека атлетика Добромир Карамаринов e подкрепил безрезервно предложението за промени, които ще заличат куп рекорди, сред които и този на Стефка Костадинова. През 1987 г. тя скочи ненадминатите и днес 209 сантиметра на открито.

Продължава...

Павлова, ами ако ЕС поиска да ликвидираме България, а?

Според новоизлюпената европейска и бивша магистрална, пардон, регионална, министърка Лиляна Павлова, националните интереси не можели да се различават от общоевропейските такива.

Продължава...

Александър Симов: Ново правителство, нова катастрофа

„Ново правителство - нова катастрофа! Вече имаме достатъчно емпирична база за разсъждение, за да знаем, че всяко правителство, в което е замесен ГЕРБ, завършва или с политическа, или с интелектуална, или с икономическа катастрофа!". Това заяви депутатът от БСП Александър Симов пред радио К2.

Продължава...
Абонамент чрез RSS