Мутрафонска му работа. Като стане жежко, мутроидите и простофоклите бягат паникьосани от полесражението

И като рукна из всеки микрофон и всяка чешма мантрата: „морален-акт-морален-акт-морален-акт…“, и аз направо се притесних за психичното здраве на българската политическа класа (а където има класи, има и класова борба, ама това е друга тема).

Продължава...

Валерко изкукурига съвсем: Корнелия Нинова е джихадистка, опасана с пояс от експлозиви и държи бутона

Властта наистина е сладка хапка. Показа го лидерът на НФСБ, понастояшем вицепремиер. Само ден след като Валери Симеонов заяви в скандално интервю за ПИК, че премиерът Борисов "продължава да се държи в политиката като самовластен, като властелин, като едноличен лидер", и намекна, че може да се стигне до правителство на малцинството, вицепремиерът очаквано даде заден. Впрочем, това го прогнозирахме. В студиото на БНТ той беше "обран" в критиките си, по личното му определение, и подчерта, че патриотите няма да оттеглят подкрепата си за правителството и че кабинетът не е застрашен.

Продължава...

Елена Йончева: Позор е, когато научим отвън какво се случва в нашата страна

Подаването на оставка не трябва да е замитане на следа. Какво се случи с Делян Добрев? Това попита риторично депутатът от БСП Елена Йончева по НТВ.

Продължава...

Когато една власт не знае защо е на власт, пада от власт.

Какво правим, ако и Караянчева се скара с Нинова?!

За това си мислех, като слушах лекцията на премиера Бойко Борисов в УНСС, на която бяха дошли освен студентите и техните преподаватели, но и дипломати, и представители на бизнеса.

Продължава...

Румен Радев: Може да съм генерал, но не харесвам войнствената реторика

"Може да съм генерал, но не харесвам войнствената реторика!" Това заявява президентът Румен Радев по повод на позицията си по Русия в интервю за Георги Готев и сайта Euractiv.

В него държавният глава обявява: ”Имам ценностни противоречия с правителството.” С кабинета над масата си стискаме ръцете, а под масата се върши друго, казва още президентът.

Продължава...

Зловеща ирония е морален ментор да е вицепремиер, наричащ изнасилени малолетни „улични кучки“

Валери Симеонов кански изрева, че Бойко Борисов се държи като самовластен властелин, грубо пренебрегнал мнението на коалиционните си партньори при оставката на Димитър Главчев.

Продължава...

„Лекцията“ на „Доктора по психология“. Това ако е академична лекция, да влезе докторът по психиатрия!

„България е изключително важна, включително за Великобритания, като външна граница“. Доктор Боеко, доктор по психология, „наш колега“, представен така от ректора на УНСС.

Петнайсетина минутки, нещо като монолог пред телевизора, когато дава поредното си монологично „интервю“, нещо като тюрлю гювеч от трафаретни думички за Балканите, Европа, нещо като сбирщайн от прости простовати изречения, банални като заучени политически фрази, нещо като нищо на света.

Продължава...

Юрий Асланов: Замисляните от ГЕРБ конституционни промени могат да се превърнат в лов на вещици

БСП даде мандат на Корнелия Нинова да стане съвносител на конституционите промени, за да не изглежда, че левицата е против разкриването на истината за приватизацията.

Това коментира в сутрешния блок „Добро утро, България” на Радио „Фокус” социологът Юрий Асланов.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...