Честит ви Борисов, честити ви ГЕРБ, честито ви 30% увеличение на цените. Ликуй народе!

Е, българи, да ви е честит новия стар фюрер на България Бойко Борисов и неговата пасмина, която уверено води родината ни по "светлия" път към забвението и нищото.

Продължава...

Иво Христов: Животът на този парламент е година, после ще заиграем чалга

Това ще бъде предпоследният български парламент на сега съществуващата политическа система на прехода. След това предполагам, че ще заиграем политическата чалга, наречена мажоритарни избори, т.е. ще преминем и през този цикъл на малоумието, за да се сблъскаме челно с реалността, а именно, че проблемът на българското общество не са политическите технологии и етикетите ляво и дясно, когато зад тях няма никакво съдържание. Това мнение изрази в интервю за БНР проф. Иво Христов, който ще бъде депутат от БСП. Той прогнозира година живот на новосформиращия се парламент.

Продължава...

Не ви ли…

Не ви ли прави впечатление, че от сутринта няколко медии нарушават грубо закона и директно публикуват междинни резултати от изборите?

Продължава...

Новите болшевики

Патогенът на политическата коректност броди из Западната цивилизация и заплашва да зарази смъртоносно целия сложен организъм с болестите на цензурата, розовия фашизъм и мекия расизъм на ниските очаквания. От САЩ и Канада през Великобритания и Австралия до Белгия, Франция, а вече и България – свободният свят е застрашен от идеологията на несвободата, маскирана като загриженост за малцинства и чувства.

Продължава...

Г-н Евгений Михайлов, защо излъгахте, че турците били гонени?

Евгений Михайлов - Танкиста, бивш седесар и настоящ член на ДОСТ изглъга пряко в ефир. Излъга, че по време на така наречния възродителния процес, българските турци са били гонени насила от България.

Продължава...

Ей такива "интелигенти" си ги избрахте да ви управляват!

"Ламбо, Ламбооо… Да ти серем в устата… Що не гушкаш вече букетя, ами си занимаваш с червени простотии…"

Продължава...

Чия изпитана система за печелене на избори обслужват социолозите?

Изглежда, че ще се сбъдне едно от нашите опасения, а именно, че социологическите агенции в момента са в услуга на досегашните властимащи, за да могат по-лесно да задействат техните си изпитани методи за печелене на изборите чрез фалшификации и манипулации на изборните резултати.

Продължава...

Гласувайте, иначе паразити ще ни лепнат мутро вируса отново!

Българи, излезте и масово гласувайте! Гласувайте, за бъдещето на България! Гласувайте за бъдещето на вашите деца! Гласувайте, за да имате достойни доходи и достойни старини!

Продължава...
Абонамент чрез RSS