Бетина Жотева съди Александър Симов за 23 бона! Била изпаднала в силна депресия от него!

Скъпи приятели, и до това доживях.

Госпожа Бетина Жотева е завела дело срещу мен за обида на обща стойност 23 хиляди лева. Вчера получих исковата й жалба - тя се върти около мое изявление от парламентарната трибуна, около мои статуси във фейсбук по темата, както и около няколко статии, подписани от мен. Адвокатът на госпожата (Менко Менков) е изрисувал в мое лице портрета на един изверг, който не се спира в желанието си да тормози хората.

Продължава...

Защо вчера Сидеров избухна кат Везувий, а сега е по-нисък от тревата? Ето защо!

Сидеров, свършен си! Както замени рублите с долари, тъй и теб ще заменят с Марешки

Сидеров изигра най-краткия си пирует. След като вчера охули Цв.Цв. като комунист и милиционер и уличи коалиционния си авер Симеонов като адвокат на банкера Цеко, днес яростта на атакиста спихна като спукан балон.

Продължава...

Майко мила! Полицай бие и заплашва с убийство момче! Видео

Полицай бие и заплашва момче, че ще го убие! Това е днешната полиция! Каквото и да е сторило момчето, служителят на закона няма право на такова отношение спрямо него. Подобно поведение показва лабилна психика! Показва и още нещо – че днешните органи, призвани да опазват обществения ред, често се държат повече като мутри, отколкото като пазители на реда.

Продължава...

Тия ни взеха за мезе! Не знаели, че Гинка от Пазарджик купува ЧЕЗ

Председателят на енергийната комисия Делян Добрев и вицепремиерът с ресор икономика Валери Симеонов признаха, че не са имали информация за продажбата на ЧЕЗ.

Докато Симеонов не видя нищо нередно, защото, по думите му, става въпрос за частна сделка, в която държавата няма как да се намеси, то Делян Добрев изрази тревога от сделката. Нямахме никаква информация, че фирмата "Инерком" купува ЧЕЗ, коментира шефът на енергийната комисия Делян Добрев пред медиите в парламента. На него дори първоначално му се сторила фалшива новина.

Продължава...

Народният съд бил автентична съветска идея. Ало, Карлуково, приберете ги тия

До такова умопомрачително прозрение са достигнали в своя декларация псевдоземеделците от бандата БЗНС на Николай Ненчев. Ето и бисерът им:

Продължава...

За обидата на ерудита

В страната на мутрите и на КОЙ държавният глава е завистлив скандалджия от махалата, а опозицията – интригантка с любовни фиксации. В диктатурата на Баце инакомислието е подривна дейност, а критиката – долнопробна интрига.

В света на герберските ерудити Пекин е във Виетнам, а „шербет“ е обидна дума. Там се затрудняват в четенето на официални писма и документи. Затова си редят в библиотеките снимки, вместо книги. И политика правят, но по възможност през телевизора и по телефона.

Продължава...

Защо лъжете бе, мама ви менте комунисти?

Защо лъжете така нагло и безочливо за Народния съд, менте комунисти от ГЕРБ, Обединени патриоти, Воля, и вие пишещи се на репресирани от комунизма?

Защо лъжете, че Народният съд е дело на комунистите бе, ментета?

Продължава...

Политолог: Равняваме се на африканските държави, а се занимаваме с безумни идеи

В чужбина скандалите в България ни показват като държава, затънала в проблеми по всички възможни класации, индекси, статистики на Европейския съюз, а вече и в световен мащаб. Това каза в предаването „Преди всички“ по БНР политологът Калоян Методиев.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...