Стартираха Тунджанските литературни дни - News of България
Регионални новини

Стартираха Тунджанските литературни дни

Начало на  традиционните Тунджански литературни дни – част от проявите, посветени на Деня на община „Тунджа” – 22 април – Международен ден на земята даде срещата с Иванка Тонева и Илко Капелев в с. Овчи кладенец, община „Тунджа“.

Тенко Тенев – председател на Дружество на писателите, гр. Ямбол, представи пред присъстващите последната книга на Илко Капелев „Постскриптум. Убежище за роман“. Интерес предизвика и новата стихосбирка на поетесата Иванка Тонева „На кръстопът в средата“,  представена от Димитър Бечев, директор на Регионална библиотека  „Г. С. Раковски” – Ямбол, който е и редактор на книгата.

За поредна година жителите на село Овчи кладенец имаха възможност да се насладят на избрани моменти от творбите на Иванка Тонева и Илко Капелев и да споделят с тях своите впечатления.

С вълнение и уважение към участниците в срещата се обърна и Динко Динев – кмет на с. Овчи кладенец. В края на хубавата литературна вечер те получиха поздравителни адреси от името на името на кмета на община „Тунджа” Георги Георгиев.

Свързани публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *