Шофьор и авери надрусали и изнасилили майка на три деца

0
331
Полиция
Полиция

„Заплетен и объркан казус“, твърдят полицаи, работещи по случая

Няколко дни полицаите от Второ управление на МВР в Благоевград разплитат мистерия по жалба на 28- годишна жена и съпруга й, живеещи в квартал “Ален мак “в областния център.

По данни на семейството, 28-годишната жена, майка на три деца, е била изнасилена от шофьор на автобус и трима негови авери, докато тя се е връщала от гурбет. Насилниците я упоили, гаврили се с нея и я изхвърлили в района на полигона край Благоевград, пише Struma.com.  В безпомощно състояние тя се прибрала у дома си. Разказала за преживяното на мъжа си и двамата подали жалба в полицията.

Прегледана е в спешно отделение за констатиране на следите от насилието.  Случаят е забулен в мистерия, тъй като пострадалата почти няма спомени от преживяното, твърдяла, че е била упоена, докато се случвало всичко това. Помни само, шофьорът на автобуса и един от насилниците. Мислила да не съобщава на съпруга си, за да не го тревожи, но той видял следи от “чужда намеса” по шията й.

Така я принудил да разкаже какво се е случило и я отвел в полицията и спешното.  Местните твърдят, че жената е гастарбайтер в Лондон. Прибирала се в Благоевград при съпруга си на ваканция. Живеят в блок в ж.к “Ален мак”.  Вече два дни полицаите издирват шофьора на автобуса, с който тя е пътувала. „Заплетен и объркан казус“, твърдят полицаи, работещи по случая.

Не се изключва вероятността историята на жалбоподателката да е съшита с бели конци, за да оправдае синините от нежни ласки по шията си, забелязани от съпруга.  Работата по жалбата продължава.

Вашите коментари:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар!
Моля въведете Вашето име тук