Криминалната хроника от Ямбол за 8 май 2018 г.

0
178
Полиция
Полиция

За по-малко от час служители на РУ-Ямбол задържаха 26-годишен мъж за кражба на велосипед. Вчера, към  в 12:10 ч. в полицията постъпил сигнал,  че от сграда, находяща се на ул. «Мара Гидик» е извършена кражба на велосипед. В резултат на предприетите незабавни издирвателни действия е установен и задържан извършителят на посегателството – 26-годишен мъж от Ямбол. Велосипедът, обект на кражбата е върнат на собственика по надлежния ред.

На 7 май, към 22:00 ч., от тел. 112 в дежурната част на ОДМВР – Ямбол е постъпил сигнал, че в селскостопански обект в село Дряново има непознати хора и транспорт.  Незабавно на сигнала реагирали служители от РУ-Тунджа. При последвалите бързите полицейски действия е установен и задържан 44-годишен мъж от Елхово, съпричастен към опит за кражба от обекта на около 1500 кг. храна за животни. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Вчера, малко след 06:30 ч. в полицията е постъпил сигнал, за кражба от търговски обект в село Дражево. В магазина е проникнато, след счупване на стъкло. Отнети са  безалкохолни напитки, хранителни продукти и оборотни пари. Стойността на нанесената щета в процес на установяване. Извършен оглед на местопроизшествието. Разследването продължава.

Вашите коментари:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар!
Моля въведете Вашето име тук