Камион помете две къщи в село Златна Панега. Шофьорът е загинал при инцидента

0
55
Катастрофата
Катастрофата

Камион помете две къщи в село Златна Панега. Шофьорът е загинал при инцидента. Катастрофата е станала към 13 ч. Камионът е с пловдивска регистрация и е превозвал яйца.

Една от къщите, в която се е блъснал, е полуразрушена. Тя е била използвана за цех за производство на матраци. В момента на сблъсъка в нея не е имало хора, тъй като работниците са били навън, в обедна почивка. По чудо от тях няма пострадали и жертви.

В другата къща живее семейство с дете, което е било в двора и се е разпищяло. Заради писъците му всички са излезли извън къщата и в момента са сблъсъка не са били вътре.

Все още не е ясно дали шофьорът на тира е бил сам или е имало някой с него. Багери разчистват отломките, за да търсят друго тяло.

По първоначални данни, по неизяснени засега причини, водачът на камиона е изпуснал управлението и е катастрофирал край пътя. Организиран е обход през Златна Панега и Брестница, съобщиха от МВР.

И двете къщи се намират на завой и подобен инцидент не се случва за първи път в района, разказват местните хора. Миналата година при катасктрофа с тир също е имало жертва.

Вашите коментари:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашият коментар!
Моля въведете Вашето име тук