Светска хроника

Защо Румен и Десислава Радеви все се държат за ръце - Първата такава двойка!

Запознали се преди 30 г. “Незабравка”, излъгала го тя... и той не я забравил

Румен и Десислава Радеви не се притесняват да се държат за ръка на публично място.

Търсят се с поглед, говорят с очи. Не са “обрани” според политическото клише за хората по върховете на държавата, а непринудено демонстрират колко са свързани - поведение, непознато в политическите среди в България до момента.

Продължава...

Десислава Радева в шикозно бяло палто за срещата с президента на Малта

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева посрещнаха президента на Малта Мари-Луиз Колейро Прека и съпруга й Едгар Прека на „Дондуков“ 2.

Първата дама бе изключително елегантна днес. Бялото й палто и тъмносинята й рокля бяха последен писък на модата и й стояха много добре, коментира Канал 3.

Малтийският президент е на държавно посещение у нас по покана на българския държавен глава, като в ръководената от нея делегация са включени представители на изпълнителната власт, както и на над 50 малтийски компании.

На съвместна пресконференция двамата президенти призоваха за по-бързото изравняване на стандарта на живот и на икономическото развитие между държавите от Севера и Юга и от Изтока и Запада в Европа. Церемонията по официалното посрещане на държавния глава на Малта се състоя на площад „Свети Александър Невски“.

Продължава...

Десислава Радева - първата дама, която се осмели да превърне социалната мрежа в обществена трибуна

Десислава Радева - първата дама, която се осмели да превърне социалната мрежа в обществена трибуна

Съпругата на държавния глава Десислава Радева бе първата президентша, която се осмели да изяви себе си и да превърне профила си в социалната мрежа в обществена трибуна. За една година като първа дама няколко нейни поста скандализираха обществото, което не й попречи да продължи да изразява мнение по начина, по който желае.

Продължава...

Ален Делон: Мразя сегашната епоха, ще си отида от този свят без съжаление

Един от най-известните френски актьори - Ален Делон е изживял живота си пълноценно и е сигурен, че ще напусне този свят без съжаление. Това той призна това в откровено интервю по повод 60-ата годишнина от началото на кариера му пред списание „Пари мач", цитирано от „Нова телевизия".

Продължава...

Станишев показа подаръка, който е приготвил за утрешния рожден ден на Стефан Данаилов

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев показа подаръка, който е приготвил за утрешния рожден ден на Стефан Данаилов.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...