Скандали&Клюки

Идиотизъм по американски: 10 часа разпитват 3 месечно бебе "терорист"

3-месечно бебе се оказа привикано за разпит в посолството на САЩ в Лондон. Защо? За разпит за участие в терористични организации. Не, пеленачето, не е терорист, а просто дядо му объркал при попълването на документите едно от квадратчетата.

Продължава...

Пиарката на Борисов изпростя по долнопробно герберастки и национапредателски

Говорителката на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов – Севделина Арнаудова, остро критикува опонентката на шефа й Корнелия Нинова.

Продължава...

Поп с политическа антикомунистическа реч в храма на Благовещение

Поп в Шуменско дръпна политическа проповед навръх Благовещение и в деня за размисъл от олтара. Отецът си е позволил разпалено да обясни на дошлите в храма за празника миряни, че 8 март не бил празник на жената и майката, че не бил Международен ден на жента, а най-бил измислен празник, възхваляващ жените комунистки, които с пистолет в ръка избивали жени и деца, празник на жените терористки.

Продължава...

Не е истина! ГЕРБ ще касират изборите! Вижте как тук!

Огромен скандал предстой в денят на изборите ! Говори се, че по ромските махали и квартали ще се раздават белязани пари !

Това е скритият коз на ГЕРБ ! Парите ще бъдат със записани номера и ще бъдат раздавани срещу гласуване за партия ГЕРБ!

Продължава...

Скандално! 6000 герберски трола заливат интернет с помия!

3 000 е бройката на официално наетите от ГЕРБ тролове за интернет пропаганда в полза на партията за тези избори. Още толкова обаче са се влели в редиците на гербаджийските пропагандатори под сурдинка – без трудови или граждански договори. Такива, на които им се плаща на ръка.

Продължава...

И Герджиков бе дарен с еротично сексуална тирада а ла Деси Атанасова

Скандално известната с еротично сексуалните си словесни изцепки депутатка от ГЕРБ Десислава Атанасова изрази в социалната мрежа бурното си негодувание от факта, че служебният премиер Герджиков отиде да награждава Григор Димитров в зала "Арена Армеец".

Продължава...

Десислава Атанасова от ГЕРБ изпростя: Лъжата също се "предава по полов път, като спин и социализъм“

Бившата депутатка от ГЕРБ Десислава Атанасова отново е дейна в социалната мрежа "Фейсбук". Тя коментира с насмешка участието на Жельо Бойчев в сутрешния блок на Нова телевизия.
Продължава...
Абонамент чрез RSS