Скандали&Клюки

Депутатка от ГЕРБ с диамант за $11,2 милиона?

«Жълтият диамант за $11,2млн на депутата Станислава Стоянова бил от Бойко Борисов»

Забелязаната с жълт диамант за $11,2млн депутат от ГЕРБ Станислава Стоянова обясни, че скъпоценният камък бил подарък от Бойко Борисов.

Продължава...

Внимание! Нова синтетична „дизайнерска“ дрога се шири сред младежите

Изключително опасна и леснодостъпна, ново поколение синтетична дрога залива страната ни през последните години. Тя е популярна най-вече сред подрастващите и дори сравнително кратка употреба може да доведе до различни психични разстройства, съобщава БНТ.

Оказва се, че грижата, която държавата е предвидила за непълнолетните наркозависими, не е  адекватна. На въпроса на репортер от националната телевизия дали приемат младежи, пристрастени към дрогата, служителка отговаря бездушно с „Не“.

Продължава...

Скандално! Изскочиха първите имена от крупните вложители в КТБ

Първите имена на български политици, чиито милиони потъват заедно с потъващата КТБ, вече са известни. Сайтът bezcenzura публикува прелюбопитен списък, който препачатваме:

Продължава...

Горчиво, зайчета!

Доскоро изобщо не бяхме чували за този виц. „Какъв е полът на внучето?“, питат щастливия дядо. „Знам ли, като порасне само ще се определи!“, отговаря той.

След време в учебниците ще се пръкне и „определение“ за третия пол: ако момченцата са кученца, а момиченцата – котенца, аз съм зайче. Интересен начин да обясниш на децата своята идентичност, нали? Па и да ги накараш да мислят за себе си като за катерички например.

Продължава...

Цигани гонили Карбовски с лопати и мотики

Цигани от Брезово са нападнали със закани за бой и псувни журналиста Мартин Карбовски. Те подгонили водещия с лопати и мотики, пише "България Днес". Телевизионният водещ е пристигнал в пловдивското градче, за да снима 13-годишното момиче, което забременяло от брат си. Историята придоби публичност преди няколко дни и шокира с роднинските отношения между циганите.

Продължава...

Олигарх номер 1 на ГЕРБ, Домусчиев дава високи заплати само на чужденци!

Олигарх номер 1 на ГЕРБ, работодателят-робовладелец Кирчо Домусчиев, плаща най-високите заплати на играещите чужденци в перачницата му Лудогорец, а българите, които играят там само за цвят, като бели роби получават мизерни възнаграждения!

Продължава...

Срамота! Журналистът Васил Иванов към свой „фен“ във фейсбук: „Пу…о интернетски, ще те намеря и ще плачеш!“

Гнусна кореспонденция между Иванов и негови опоненти отблъсна читатели във фейсбук. Вижте:

Публикуваният по-долу статус на журналиста Васил Иванов във фейсбук буквално взриви мрежата.

Продължава...

Евгени Минчев получавал газове от Миглена Ангелова!

Евгени Минчев и Миглена Ангелова демонстрират, че не могат да се гледат.

За това е виновно голямото его на лорда, или ватмана. Както искате, така го наречете. Той не прие да е втора цигулка сред коментаторите  и избесня, когато Ледената кралица стана ко водещ и получи достъп до съквартирантите. Тя има привилегията да им взема интервюта и даже да влиза в Къщата. Освен това притежава по-бърза и по-аналитична мисъл.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...