Музика

Мощен четиричасов рок маратон разтърси Ямбол с Deep Purple`s Night

Мощен четиричасов рок маратон разтърси Ямбол в събота вечер с Deep Purple`s Night

В изпълнената до краен предел спортна зала настроението подгряха Sainted Sinners, които зарадваха почитателите на твърдата музика с изпълнението на свои песни и класики на Led Zeppelin, White Snake, Heart и други.

Естествено кулминацията на невероятното рок шоу бе появата на легендарния барабанист на легендарните Deep Purple – Иън Пейс.

Продължава...

Мощен рок с „Deep Purple's night“ в Ямбол тази вечер

Мощен РОК и челен сблъсък с едни от най-великите хитове на хард-рока за всички времена. Това очаква меломаните на предстоящия концерт на Иън Пейс от Дийп Пърпъл и супергрупата „Sainted Sinners“, който ще се състои тази вечер в Ямбол.

Продължава...

Допълнителни каси в още три града се отварят за концерта „Deep Purple's Night“ с култовия барабанист на групата Иън Пейс

Фенове на Дийп Пърпъл от цялата страна се събират в Ямбол за концерта с участието на барабаниста на групата Иън Пейс, който ще се състои на 28 октомври.

За събитието има взети билети от почитатели на легендарната група и от съседните Турция и Румъния. Това обявиха организаторите на проекта „Deep Purple's night“ месец преди концерта, позовавайки се на данни от продажбите в мрежата на Eventim и на основната каса в Ямбол.

Продължава...

150 минути с Филип Киркоров – тази вечер в Летния театър в Бургас

България е част от световното турне на Филип Киркоров за представяне на шоу спектакъла "Я". Гостуването му в Бургас е днес, 22 септември, от 20.00 часа в Летния театър.

Продължава...

Иън Пейс от „Дийп Пърпъл“ кани в лично обръщение феновете за концерта си в Ямбол на 28 октомври

„Здравейте! Аз съм Иън Пейс от „Дийп Пърпъл“. Ще бъда в Ямбол на 28 октомври в зала „Диана“ и ще свиря с групата Sainted Sinners. Ще бъде велика вечер, посветена на музиката и Вие трябва да сте там!“. Това казва във видео обръщение към феновете си топ-барабанистът на Пърпъл Иън Пейс месец преди концерта си в Ямбол. Клипът е качен на сайта на община Ямбол, с чиято подкрепа се реализира концертът.

Продължава...

Концертът на Иън Пейс „Deep Purple's night“ в Ямбол влезе в най-големия фен сайт на групата

Специалният проект „Deep Purple's night“, който култовият барабанист и основател на групата Иън Пейс ще представи в Ямбол на 28 октомври, вече е достояние за всички фенове на легендарната група по целия свят. Най-големият уеб сайт на „Deep Purple“ www.thehighwaystar.com, направен специално от фенове за фенове, включи информация за концерта в рубриката си „Purple Calendar News“. Анонс за събитието в ямболската зала „Диана“ е публикуван и на Фейсбук страницата The Highway Star.

Продължава...

„Deep Purple's night" на 28 октомври в Ямбол

Уникално музикално събитие предстои в Ямбол на 28 октомври 2017 г. За първи и единствен път на българска сцена ще прозвучат всички най-големи хитове на пионерите на хард-рока „Дийп Пърпъл".

Със специалния проект се е ангажирал лично легендарният барабанист и съосновател на групата Иън Пейс.

Продължава...

Легендата на Deep Purple Иън Пейс с концерт в Ямбол на 28 октомври

Уникално музикално събитие предстои в Ямбол на 28 октомври 2017 г. За първи и единствен път на българска сцена ще прозвучат всички най-големи хитове на пионерите на хард-рока „Дийп Пърпъл“.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...