Музика

Боби Кимбъл със специален жест към българските фенове по повод 2 юни

Носителят на 6 награди „Грами“ и оригинален вокалист на легендарната група Тото - Боби Кимбъл, ще посвети една от песните от новия си албум на Деня на Ботев.

Продължава...

Боби Кимбъл обяви концерта си в Ямбол във видео. Видео

Легендарният вокалист на ТОТО Боби Кимбъл, с когото предстои да се срещнем на живо в Ямбол през юни, обяви концерта си и във видео.

Продължава...

Исторически концерт в Ямбол

Може би за първи път някоя община организира безплатен концерт на носител на награда Грами, но с една малка разлика! Тук става въпрос за носителя на 6 грамофончета – Боби Кимбъл.

Продължава...

Връчват наградата Музикант на 2016 година

Музикантът на 2016 година ще бъде обявен тази вечер от 19 часа на церемония в столичната концертна зала "България".

Продължава...

Автори и изпълнители вече могат да изпращат своите песни за „Бургас и морето“

Започва набирането на песни за тазгодишното издание на националния конкурс "Бургас и морето".

Продължава...

Ъпсурт обяви концерт в зала "Арена Армеец"

Най-успешната хип-хоп група у нас Ъпсурт ще затвърди своя неоспорим имидж с един "нечувано добър" концерт в столичната зала "Арена Армеец".

На 13 май (събота) класиците на българския рап отново абсолютно безкомпромисно ще поставят на изпитание въображението на многобройните си фенове.

Продължава...

Емблемата на българския рок FSB се събира за най-големия си концерт

Легендарната българска рок група FSB ще отбележи 40-годишния си юбилей на сцена с грандиозен концерт в столичната Арена Армеец. На 7 октомври (събота) публиката в най-голямата зала у нас ще чуе неостаряващите и любими на поколения българи класики - "След десет години", "Високо", "Няма как", "Не така", "Обичам те до тук" и много други незабравими композиции. Билетите за разтърсващото шоу са на цени от 30 до 70 лв. и вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Продължава...

Боб Дилън с нов троен албум

Всеки компактдиск съдържа по 10 песни и проследява в тематична последователност музиката от най-големите американски композитори.

Продължава...
Абонамент чрез RSS