Зловеща находка! Студентка откри човешки череп в квартирата си

Череп Череп

Студентка изпадна в ужас, след като откри част от човешки череп в току-що наетата от нея квартира във Велико Търново, пише "Монитор".

22-годишната жена е от Русе и преди няколко дни се преместила да живее в нова квартира в старата столица. Когато започнала да я почиства и отворила гардероба, младата жена едва не припаднала от шок и ужас. Насреща ѝ грозно се зъбела част от човешко чене.

Изплашена, жената веднага на бегом изтичала в полицията където с разтреперан глас съобщила за зловещата находка. На мястото веднага е изпратен екип от криминалисти, който извършил оглед. Частта от черепа е иззета за изследване. По случая е започнато досъдебно производство.

От полицията обясниха, че в случая най-вероятно не става дума за предумишлено убийство или някакво друго тежко престъпление с фатален край. Жилището, в което са били намерени останките от човешкия череп, преди това доста дълго време били давани под наем и обитавани от строителни работници.

Вероятно частта от черепа е била открита от тях при изкопни работи и е прибрана като сувенир. А след като напуснали квартирата, бачкаторите просто са забравили да си приберат сувенира и са го оставили в наследство за хазаите и новите обитатели на стаята.

нагоре
loading...