Любопитно

Светът празнува Деня на любовта

Свети Валентин се отбелязва на 14 февруари в някои страни като Ден на любовта. На тази дата двойката изразява любовта си един към друг, като изпращат поздравителни картички, бонбони сърчица. Традиционно се празнува в англосферата (Valentine's Day) и някои страни от Южна Америка (като „Празник на любовта и приятелството“). След 90-те годни на 20-ти век добива известност и на други места, основно от рекламни кампании на производители на цветя и сладкарски продукти.

Продължава...

Зловеща находка! Студентка откри човешки череп в квартирата си

Студентка изпадна в ужас, след като откри част от човешки череп в току-що наетата от нея квартира във Велико Търново, пише "Монитор".

22-годишната жена е от Русе и преди няколко дни се преместила да живее в нова квартира в старата столица. Когато започнала да я почиства и отворила гардероба, младата жена едва не припаднала от шок и ужас. Насреща ѝ грозно се зъбела част от човешко чене.

Продължава...

Уникалният евкилибрист Анатоли Залевски в спектакъла на Фондация „Енчо Керязов” – „Нощта на звездите”!

Единствения еквилибрист в СВЕТА с награда ЗЛАТЕН КЛОУН от Монте Карло!

За този артист в световната преса и медии ще прочетете- бляскаво изпълнение, зрелищен спектакъл, невероятна техника и оригиналност!

Продължава...

Ето кои са почивните дни през 2018 година

През 2018 г. работните дни са 249, а през годината се очертават няколко почивни периода от по 3 и 4 дни.

Ето кои са официалните почивни дни през 2018 година:

Продължава...

Този лош, лош соц! Aмериканската преса за нашето Черноморие през 60-те - цветущата българска Флорида!

През 60-те и 70-те години на XX век светът вече се е отърсил от недоимъка на следвоенните години. Хората и от двете страни на „желязната завеса“ започват да мислят за ваканции и курорти. България през този период започва развитие на туризма и за кратко време успява да привлече много чуждестранни туристи както от страните от социалистическия лагер, така и Западна Европа, САЩ, Австралия, Канада, пише hashtag-bg.

Продължава...

Пълен абсурд! КАТ издаде шофьорска книжка с валидност 22 дни и глоби шофьора

МВР поднови книжката на шофьор, но не за 10 години, както предполага Законът за българските документи за самоличност, а за 22 дни. След това пътни полицаи го глобиха със 100 лева като неправоспособен водач. На първа инстанция санкцията е потвърдена от районните магистрати в Асеновград, но след това Пловдивският административен съд я отменя със свое неподлежащо на обжалване решение, пише БЛИЦ.

Продължава...

Правителството решиха да правят Агенция - Качествено Управление Ремонти (КУР)

От министерски съвет тази сутрин са се заели с огромната задача, кой да оглави новата Агенция за Качествено Управление Ремонти (КУР) .

След множеството сигнали, за нужда на ремонти на ремонтирани учатъци, сгради и т.н. от недобросъвестни фирми изпълнителки на територията на цялата страна от правителството са решили да има нова Агенция КУР и в момента умуват кой да я оглави.

Продължава...

Лютфи Местан влива ДОСТ в ГЕРБ

Партия ДОСТ се влива в ГЕРБ това съобщи лично Лютфи Местан в профила си в Социалната Мрежа Фейсбук.

Повече няма какво да го мислим, Бойко е обединителя на нацията и за нас е чест да станем, членове на ГЕРБ, написа в профила си лидера на ДОСТ.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...