Депутатка от ГЕРБ с диамант за $11,2 милиона?

«Жълтият диамант за $11,2млн на депутата Станислава Стоянова бил от Бойко Борисов»

Забелязаната с жълт диамант за $11,2млн депутат от ГЕРБ Станислава Стоянова обясни, че скъпоценният камък бил подарък от Бойко Борисов.

Продължава...

Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето

Елиф Шафак не се нуждае от представяне. Започваме тази рубрика именно с нея, защото в думите и книгите й има топла мъдрост и блага твърдост, вяра, обич, нежност, безвремие. Всъщност събраните от нас цитати на турската писателка са една малка съкровищница "Любов"...

"Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето. Нито минута по-късно, нито минута по -рано. И за всички без изключение часовникът върви вярно. За всеки има време да обича, и време да умре."

Продължава...

Важно, днес звездите са ви приготвили големи изненади!

Ако се чудите какво са ви подготвили звездите за днес, то погледнете следните редове:

Овен 21 март - 20 април

Продължава...

Внимание! Нова синтетична „дизайнерска“ дрога се шири сред младежите

Изключително опасна и леснодостъпна, ново поколение синтетична дрога залива страната ни през последните години. Тя е популярна най-вече сред подрастващите и дори сравнително кратка употреба може да доведе до различни психични разстройства, съобщава БНТ.

Оказва се, че грижата, която държавата е предвидила за непълнолетните наркозависими, не е  адекватна. На въпроса на репортер от националната телевизия дали приемат младежи, пристрастени към дрогата, служителка отговаря бездушно с „Не“.

Продължава...

"За кожата на една презисентша" или едно интервю с Десислава Радева

Съпругата на президента - Десислава Радева даде откровено интервю и  позира за корицата на ноемврийския брой на списание EVA.

 На снимките от фотосесията Радева изглежда спокойна и с освежена визия. Тоалетът, с който тя се появява, е костюм от две части, съставен от сако и пола в синьо-зелено, в допълнение с бяло жабо с черни контури. На останалите снимки, направени сред природата, Радева е с ежедневна визия, състояща се от впит бял потник и син деним. Компания ѝ прави породист домашен любимец.

Продължава...

Скандално! Изскочиха първите имена от крупните вложители в КТБ

Първите имена на български политици, чиито милиони потъват заедно с потъващата КТБ, вече са известни. Сайтът bezcenzura публикува прелюбопитен списък, който препачатваме:

Продължава...

Мощен четиричасов рок маратон разтърси Ямбол с Deep Purple`s Night

Мощен четиричасов рок маратон разтърси Ямбол в събота вечер с Deep Purple`s Night

В изпълнената до краен предел спортна зала настроението подгряха Sainted Sinners, които зарадваха почитателите на твърдата музика с изпълнението на свои песни и класики на Led Zeppelin, White Snake, Heart и други.

Естествено кулминацията на невероятното рок шоу бе появата на легендарния барабанист на легендарните Deep Purple – Иън Пейс.

Продължава...

Мощен рок с „Deep Purple's night“ в Ямбол тази вечер

Мощен РОК и челен сблъсък с едни от най-великите хитове на хард-рока за всички времена. Това очаква меломаните на предстоящия концерт на Иън Пейс от Дийп Пърпъл и супергрупата „Sainted Sinners“, който ще се състои тази вечер в Ямбол.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...