Театър&Опера

Малко комедия - публиката нямаше друг избор, освен да се смее от сърце

Гледаш някое поетично създание: тюл, ефир, полубогиня, милион възторзи, а надникнеш ли в душата му — най-обикновен крокодил! Но най-възмутителното е, че този крокодил, кой знае защо, си въобразява, че e негов шедьовър, негова привилегия и монопол е нежното чувство! Кажете ми честно: видели ли сте през живота си искрена, вярна и предана жена? Не сте видели! Верни и предани са само бабите и грозотиите!

Продължава...

"Варненско лято" влезе в топ класация на Европа

МТФ "Варненско лято" влезе в топ класацията на най-добрите фестивали в Европа. Новината стана ясна по време на церемония в Центъра за изкуства БОЗАР в Брюксел, по време на която бяха връчени наградите. Те са инициирани от  платформата „Европа за фестивалите. Фестивалите за Европа“ (EFFA) на Европейската фестивална асоциация, подкрепена от ЕК и Европейския парламент.

Продължава...

Популярният актьор Ненчо Балабанов ще зарадва феновете си в Бургас

На 01 Септември от 19 ч. в зала НХК комикът, нашумял и като водещ на "Господари на ефира", ще си партнира със Соня Ковчезлиева в концерта "Романтична комедия".

Продължава...

Започват Театрални празници Невена Коканова в Ямбол

От 19.00 часа в Зрителната зала в НЧ „Съгласие“ с постановката „Примадони" на Драматичен театър „Адриана Будевска" (Бургас) ще бъдат открити Театрални празници „Невена Коканова“. 

Продължава...

Комедията„Горката Франция“ на благоевградска сцена

Постановката „Горката Франция“ ще бъде представена на благоевградска сцена.  Комедията на Жан Ко ще се играе на 23 януари от 19.00 часа в зала „Яворов“. Режисьор на постановката е Богдан Петканин. Пред публиката в Благоевград ще излязат Александър Кадиев ,Сашо Дойнов, Фахрадин Фахрадинов, Катерина Евро и Анелия Луцинова.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...