Театър&Опера

Христо Шопов представя национално турне 2018 „Всичко или нищо” в Ямбол на 6 февруари

На 6 февруари 2018 г. от 19:00 часа в залата на община Ямбол ще гостува националното турне на Христо Шопов с пиесата „Всичко или нищо“.

„Всичко или нищо“ е пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова, специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път.

Продължава...

Горката Франция - безумно смешни моменти, смях до плач и рев от смях

Блестящи актьорски изпълнения и безумно смешни моменти, смях до плач и рев от смях....Горките ние, вие...те.  Това е постановката „Горката Франция“, с която Star Productions зарадва почитателите на театралното изкуство в Ямбол в началото на 2018 година.

Продължава...

Големанов завладя ямболската публика

При голям зрителски интерес преминаха двете представления на пиесата Големанов, постановка на театрална формация Мелпомена в Ямбол.

Актьорите Любомир Нейков, Стефан Рядков, Красимир Ранков, Елена Петрова, Силвия Лулчева и Мария Статулова завладяха публиката със своята игра и пресъздаването на образите от пиесата на Ст. Л. Костов и заслужено бяха аплодирани от нея.

Продължава...

Важно! Второ извънредно представление на "Големанов" в Ямбол!

Поради големият интерес към постановката "Големанов", е организирано представление на същата на 29 ноември 2017 г. от 17:00 часа.

Припомняме, че за представлението от 19 часа, билетите се разпродадоха за един ден.

Продължава...

Провокативен пърформанс на известния хореограф Тражал Харел в ДНК

На 24 ноември в ДНК за пръв път ще гостува един от най-авторитетните и иновативни млади творци на нашето време – хореографът Тражал Харел.

„Какво би се случило, ако воуг артистите от Харлем се включат в представленията на постмодернистите от Джъдсън Чърч през 1963?“, пита Тражал Харел в Judson Church is Ringing in Harlem (Made-to-Measure)/Twenty Looks or Paris is Burning at The Judson Church (M2M). Той ще бъде представен на 24 ноември (петък) от 19:30 часа в ДНК.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...