Фотография

Изложбата "Избрано" от 4-ти Международен фото салон "Пловдив`2017" гостува в Бургас

Избрани фотографии от 4-ти Международен фото салон "Пловдив`2017" могат да бъдат разгледани от 28 август до 30 септември в Експо център "Флора Бургас".

Продължава...

Фотографска изложба "Сцената в кадър - два века, две поколения"

Любопитна фотографска изложба може да се види в пространството около Художествена галерия „Борис Денев“ от 21 до 23 август.

Продължава...

Магията на кукерите и Кукерландия Ямбол 2017 в кадри

Ето, че отмина поредното издание на Международния маскараден фестивал Кукерландия Ямбол 2017, който превърна града на Тунджа в столица на кукерите в последните четири дни.

Продължава...

Малки, но чаровни и амбициозни фотографи

Една забавна красива фотосесия с малки и амбициозни фотографи, заснета по време на Кукерландия Ямбол 2014 г.

Продължава...

Две фотографски изложби провокират гостите на „Кукерландия“ – Ямбол 2017

Общо 428 фотографии, представящи магията на маскарадните традиции, се конкурираха в тазгодишното издание на Международния фотографски конкурс „Кукерландия – 2017“ - част от едноименния ямболски фестивал. Селектираните най-добри 40 творби вече са представени на специализирания сайт: www.kukerlandia.com. Избраните фотоси се подготвят за изложбата, която ще бъде открита в един от кулминационните дни на фестивала – събота, 25 февруари, от 13.00 часа, в Художествена галерия „Жорж Папазов“ – гр. Ямбол. В експозицията са включени творби на 28 автора, сред които и фотографи от Република Турция.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...