Арт

Известният скулптор Огнян Петков реди първа изложба в родния град

Талантливият български скулптор Огнян Петков ще се представи за първи път със самостоятелна изложба в родния Бургас. След многобройни изяви в Германия, Франция, Чехия, Русия, както и в столицата ни София,  авторът, чиито творби са притежание на президентите Бил Клинтън и Кирсан Илюмжинов, Колекция "Жорж Екли", Колекция "Българска скулптура" на Министерство но външните работи, ще открие своя експозиция в залата на "Дружество на художниците" утре, вторник, от 18.00 ч.

Продължава...

Юбилейна изложба Знаци на Радостина Колева в галерия „Арт-36"

На 22.11.2017 г. от 18.30 часа, в столичната Галерия „Арт-36" ще се открие Юбилейна изложба „Знаци" с творби на Радостина Колева.

Това е второто представяне на авторката в Галерия „Арт-36", първото е през 1999 г.

Продължава...

Александър Петров открива деветнадесета самостоятелна изложба в галерия „Май” на 7 ноември

На 7 ноември от 18 ч. в галерия „Май” ще бъде открита изложба живопис на Александър Петров. Това ще е деветнадесетото му самостоятелно представяне.

Александър Петров е сред утвърдените сливенски художници. Той принадлежи към едно поколение имало възможността да се докосне до други измерения, до една друга душевност, за която граничното се губи много назад и продължава да се вижда далеч напред.

Продължава...

Нещо такова... една невероятна феерия на Христо Бозуков в Арт галерия Стойчев

Нещо такова… под това име тази вечер в Арт галерия Стойчев в Ямбол бе открита изложбата на Христо Бозуков.

Експозицията включва 29 живописни платна, които художникът е подготвил специално за самостоятелната си изложба в града на Тунджа. Всяка от картините му е истински празник за ценителите. 

Продължава...

Изложба "Икони" по повод Празника на духовната закрилница на Габрово Св. Петка

Художествена галерия „Христо Цокев” има удоволствието да Ви покани на изложба „Икони“ от фонда на галериятаи от Майсторската надпревара – Иконопис, от Международен панаир на традиционните занаяти „Етър“ 2017.

Продължава...

Магията на акварела в галерия Стойчев

С „Магията на акварела“ Арт галерия „Стойчев“ постави началото на есенните изложби. Една изложба, съчетаваща изключителната феерия от нежни цветове и мечтателните форми на акварелната живопис.

Продължава...

Магията на акварела в галерия Стойчев

За начало на есенните изложби в галерия „СТОЙЧЕВ“ ще Ви представим „Магията на акварела“ - акварелната живопис като изключителна феерия от нежни цветове и мечтателни форми. 

Продължава...

Седмата поредна изложба „Дувари“ бе открита в Ловеч

Седмата поредна изложба „Дувари“ бе открита вечерта на 21 август в Ловеч в „Янковата къща“. Тази година предшестващият пленер се нарича „14 +14 равно на 140 години“ и е посветен на 140 години от Освобождението на Ловеч. Това е най-многобройният досега пленер, участваха единадесет творци – живописци, скулптори и фотографи от цялата страна.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...