Арт

Арт галерия Стойчев с прекрасна Коледна изложба и прекрасна нова галерия

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници, Арт галерия Стойчев Ямбол за осма поредна година зарадва почитателите на изобразителното изкуство със своята Коледна изложба. 

Продължава...

Изнвери в повече - много смях до сълзи

Много настроение, много смях и незабравими мигове създадоха актьорите Христо Гърбов, Албена Михова, Евгени Будинов, Стела Ганчева и Веселин Плачков, които представиха постановката на „Изневери в повече“ от Ажур Пико пред ямболска публика.

Продължава...

Коледна изложба в Арт галерия Стойчев на 21 декември

Галерия „СТОЙЧЕВ” има удоволствието  да Ви покани на 21 декември 2017 г. от 18,00 часа на Коледната си изложба за предстоящия празник Рождество Христово.

Продължава...

Известният скулптор Огнян Петков реди първа изложба в родния град

Талантливият български скулптор Огнян Петков ще се представи за първи път със самостоятелна изложба в родния Бургас. След многобройни изяви в Германия, Франция, Чехия, Русия, както и в столицата ни София,  авторът, чиито творби са притежание на президентите Бил Клинтън и Кирсан Илюмжинов, Колекция "Жорж Екли", Колекция "Българска скулптура" на Министерство но външните работи, ще открие своя експозиция в залата на "Дружество на художниците" утре, вторник, от 18.00 ч.

Продължава...

Юбилейна изложба Знаци на Радостина Колева в галерия „Арт-36"

На 22.11.2017 г. от 18.30 часа, в столичната Галерия „Арт-36" ще се открие Юбилейна изложба „Знаци" с творби на Радостина Колева.

Това е второто представяне на авторката в Галерия „Арт-36", първото е през 1999 г.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...