Христо Шопов представя национално турне 2018 „Всичко или нищо” в Ямбол на 6 февруари

На 6 февруари 2018 г. от 19:00 часа в залата на община Ямбол ще гостува националното турне на Христо Шопов с пиесата „Всичко или нищо“.

„Всичко или нищо“ е пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова, специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път.

Продължава...

Горката Франция - безумно смешни моменти, смях до плач и рев от смях

Блестящи актьорски изпълнения и безумно смешни моменти, смях до плач и рев от смях....Горките ние, вие...те.  Това е постановката „Горката Франция“, с която Star Productions зарадва почитателите на театралното изкуство в Ямбол в началото на 2018 година.

Продължава...

Арт галерия Стойчев с прекрасна Коледна изложба и прекрасна нова галерия

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници, Арт галерия Стойчев Ямбол за осма поредна година зарадва почитателите на изобразителното изкуство със своята Коледна изложба. 

Продължава...

Изнвери в повече - много смях до сълзи

Много настроение, много смях и незабравими мигове създадоха актьорите Христо Гърбов, Албена Михова, Евгени Будинов, Стела Ганчева и Веселин Плачков, които представиха постановката на „Изневери в повече“ от Ажур Пико пред ямболска публика.

Продължава...

Ямбол с участник във Втори национален конкурс на Fashion Week Bulgaria за Street Style Bulgaria 2017

Втори национален конкурс на Fashion Week Bulgaria за Уличен стил на България/Street Style Bulgaria 2017 e в разгара си. Сега е моментът (до 16-ти декември 2017, вкл.) да гласувате за любимия си град ЯМБОЛ, за да спечели конкурса или влезе в класацията за ТОП-10 за Най-модерен и стилен град на България за 2017.

Гласувайки за ЯМБОЛ Вие гласувате още за най-добрия Ямболски фотограф Николай МИХАЙЛОВ (https://www.facebook.com/fashionweekbulgaria/photos/a.418318248230013.95498.375670189161486/1593775730684253/?type=3&theater) и за STYLER (най-модерна и стилна личност на ЯМБОЛ и БЪЛГАРИЯ) от предложените 10 представителни кадри - полуфиналисти.

С Вашия глас ги класирате на финал!

КАК ДА ГЛАСУВАТЕ?
1. Отворете избраните снимки на голям екран и тогава
2. Натиснете бутона Харесвам/Like, коментирайте и/или споделяйте този пост, за да бъде зачетен Вашия глас за Ямбол.

Всички гласували ги очакват много награди като напр. 31 бр. ВИП покани за всички събития, вкл. в програмата на 31-ва Fashion Week Bulgaria, която ще се проведе от 1-ви до 7-ми февруари в град Пловдив, награди от рекламодатели и други изненади..

Продължава...

Коледна изложба в Арт галерия Стойчев на 21 декември

Галерия „СТОЙЧЕВ” има удоволствието  да Ви покани на 21 декември 2017 г. от 18,00 часа на Коледната си изложба за предстоящия празник Рождество Христово.

Продължава...

Големанов завладя ямболската публика

При голям зрителски интерес преминаха двете представления на пиесата Големанов, постановка на театрална формация Мелпомена в Ямбол.

Актьорите Любомир Нейков, Стефан Рядков, Красимир Ранков, Елена Петрова, Силвия Лулчева и Мария Статулова завладяха публиката със своята игра и пресъздаването на образите от пиесата на Ст. Л. Костов и заслужено бяха аплодирани от нея.

Продължава...

Важно! Второ извънредно представление на "Големанов" в Ямбол!

Поради големият интерес към постановката "Големанов", е организирано представление на същата на 29 ноември 2017 г. от 17:00 часа.

Припомняме, че за представлението от 19 часа, билетите се разпродадоха за един ден.

Продължава...

Провокативен пърформанс на известния хореограф Тражал Харел в ДНК

На 24 ноември в ДНК за пръв път ще гостува един от най-авторитетните и иновативни млади творци на нашето време – хореографът Тражал Харел.

„Какво би се случило, ако воуг артистите от Харлем се включат в представленията на постмодернистите от Джъдсън Чърч през 1963?“, пита Тражал Харел в Judson Church is Ringing in Harlem (Made-to-Measure)/Twenty Looks or Paris is Burning at The Judson Church (M2M). Той ще бъде представен на 24 ноември (петък) от 19:30 часа в ДНК.

Продължава...

Известният скулптор Огнян Петков реди първа изложба в родния град

Талантливият български скулптор Огнян Петков ще се представи за първи път със самостоятелна изложба в родния Бургас. След многобройни изяви в Германия, Франция, Чехия, Русия, както и в столицата ни София,  авторът, чиито творби са притежание на президентите Бил Клинтън и Кирсан Илюмжинов, Колекция "Жорж Екли", Колекция "Българска скулптура" на Министерство но външните работи, ще открие своя експозиция в залата на "Дружество на художниците" утре, вторник, от 18.00 ч.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...