Галерия „Стойчев” с осми рожден ден в четвъртък, на 13-ти

Арт галерия „Стойчев” навършва осем години на Велики четвъртък и пак е време за празнуване. Рожденият ден ще бъде споделен с публиката на 13.04.2016 г., с обща художествена изложба, която се открива в 18.00 часа.

Продължава...

Пролетен салон в галерия Стойчев Ямбол

Пролетен салон бе открит тази вече в Арт галерия Стойчев в Ямбол за радост на почитателите на изкуството край града на Тунджа.

Продължава...

Пролетен салон в Галерия Стойчев на 21 март

Тази година Първа пролет настъпва на 21 март! Причината не е само Грегорианският календар и онзи липсващ, отбелязван през четири години, 29 февруари...

Продължава...

Магията на кукерите и Кукерландия Ямбол 2017 в кадри

Ето, че отмина поредното издание на Международния маскараден фестивал Кукерландия Ямбол 2017, който превърна града на Тунджа в столица на кукерите в последните четири дни.

Продължава...

Малки, но чаровни и амбициозни фотографи

Една забавна красива фотосесия с малки и амбициозни фотографи, заснета по време на Кукерландия Ямбол 2014 г.

Продължава...

Две фотографски изложби провокират гостите на „Кукерландия“ – Ямбол 2017

Общо 428 фотографии, представящи магията на маскарадните традиции, се конкурираха в тазгодишното издание на Международния фотографски конкурс „Кукерландия – 2017“ - част от едноименния ямболски фестивал. Селектираните най-добри 40 творби вече са представени на специализирания сайт: www.kukerlandia.com. Избраните фотоси се подготвят за изложбата, която ще бъде открита в един от кулминационните дни на фестивала – събота, 25 февруари, от 13.00 часа, в Художествена галерия „Жорж Папазов“ – гр. Ямбол. В експозицията са включени творби на 28 автора, сред които и фотографи от Република Турция.

Продължава...

Задругата на деветимата кани на обща изложба

Изложба на деветима автори, добре познати в Бургас, ще бъде открита на 23 февруари от 18 часа в галерията на ул. "Александровска" 22.

Продължава...

Изложба IN MEMORIAM на Иван Георгиев – Дългия

В продължение на традицията да припомня позабравени габровски художници Художествена галерия "Христо Цокев" Гарово ви кани на изложба IN MEMORIAM на Иван Георгиев – Дългия.

Продължава...

Комедията„Горката Франция“ на благоевградска сцена

Постановката „Горката Франция“ ще бъде представена на благоевградска сцена.  Комедията на Жан Ко ще се играе на 23 януари от 19.00 часа в зала „Яворов“. Режисьор на постановката е Богдан Петканин. Пред публиката в Благоевград ще излязат Александър Кадиев ,Сашо Дойнов, Фахрадин Фахрадинов, Катерина Евро и Анелия Луцинова.

Продължава...
Абонамент чрез RSS