Банки и финанси

Симеонов хвали бюджета на Горанов: Богата, добре аранжирана пица „Калцоне“! За нас е чест и удоволствие…

Г-н Горанов, за нас е чест и удоволствие да ви предоставим думата, за да изложите вашата позиция за бюджета за 2018г. така наречената богата, добре аранжирана пица „Калцоне”. Така вицепремиерът Валери Симеонов даде думата на финансовия министър Владислав Горанов в началото на заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

Продължава...

Бюджет 2018 гарантира благоденствието на банковия капитал, корпорациите и местните олигарси

За съжаление банковия капитал, корпорациите и местните олигарси в България,не съдействат за благоденствието на народа,както са принудени от обществото в Дания, Германия, Холандия, Белгия, Швеция, Финландия и други нормални държави.

Продължава...

Хунтата на ГЕРБ и Патриотите ни натовари с още 4.3 милиарда лева дълг за година

Дългът на България в сектор „Държавно управление“ отбелязва значителен ръст спрямо нивата от 2015.

Това показват окончателните данни на Националния статистически институт (НСИ).

Продължава...

Visa и TaxiMe променят пътуването с такси в София

„Използването на TaxiMe е вече лесно, удобно и безпроблемно преживяване за всички картодържатели на Visa, за да могат да се фокусират върху по-важни неща от това да се грижат за разплащането в края на пътуването”,  казва Красимира Райчева, мениджър на Visa за България.

Продължава...

Суперскандал! Фалшива „Аликс Партнърс Сървисис” писала доклада за КТБ!

Паника в Главна прокуратура и Министерство на финансите. Изправени сме пред грандиозна измама, която мафията ни пробута. Докладът за фалита на КТБ може да се окаже фалшив и абсолютно незаконен. Разследване на журналиста Григор Лилов доказва, че "Аликс Партнърс Сървисис” не е онази „Аликс Партнърс” с поделения по целия свят и изключителна репутация!

Продължава...

Пускат нов държавен дълг за 100 млн. лева

Нов държавен дълг за 100 млн. лв. ще бъде пуснат на вътрешния пазар през март. За 20 март е насрочен аукцион за Държавни ценни книжа (ДЦК), на който ще бъдат предложени левови облигации със срок 10 години и половина на обща стойност 100 млн. лв.

Продължава...

Кypcът нa дoлapa пpoдължaвa дa ce пoĸaчвa, еврото губи позиции

B xoдa нa cyтpeшнaтa aзиaтcĸa тъpгoвия във втopниĸ ĸypcът нa дoлapa пpoдължaвa дa ce пoĸaчвa. Ocвeн тoвa пoлитичecĸaтa нeoпpeдeлeнocт пpeди вaжнитe избopи в Eвpoпa зacилвa интepecът нa инвecтитopитe ĸъм зaщитни aĸтиви, ĸaĸвитo ca йeнaтa и дoлapът.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...