Дране по Борисов и ГЕРБ: Булгаргаз иска ново поскъпване на приодния газ с над 4 процента

Ново поскъпване на природния газ от 1 юли иска „Булгаргаз".

Според енергийното дружество прогнозната цена на синьото гориво за третото тримесечие на годината трябва да се увеличи с 4.22% в сравнение със сега действащата цена.

Продължава...

„Газпром” ни изхвърля като транзитна държава по пътя на руския газ!

В предложението на „Газпром“ по делото, водено от Европейската комисия (ЕК) за злоупотреба с господстващо положение на пазара в Централна и Източна Европа, е записана промяна на входната точка на газа за България. Това съобщи служебният министър на енергетиката Николай Павлов по време на отчет на действията на служебния кабинет в областта на енергетиката, съобщи „Блумбърг“.

Продължава...

От НАП напомнят: Имате само 9 дни, за да...

Само 9 дни остават за подаване на годишните данъчни декларации за доходите от 2016 г. и за плащане на дължимите налози. Тази година крайният срок за пускане на декларациите е 2 май, защото 30 април е неделя, а 1 май е официален почивен ден.

Продължава...

До това ни докара демокрацията - да внасяме агнешко от Румъния и да лъжат, че е наше!!!

До 16 лева стига килограмът в магазините за Великден

По 10 000 агнета от Румъния се внасят у нас на ден във връзка с предстоящия Великден, съобщи за "Труд" Бойко Синапов, председател на Националната асоциация на животновъдите. Животните се карат в кланиците, след което се продават на пазара като българско месо. Парадокс е, че по магазините никъде не пише, че месото е от Румъния, а в същото време ударно се внасят животни, коментира Синапов.

Продължава...

Валери Жаблянов: Минаха изборите и Борисов сурвака българите с 30% увеличение на цените

Трябваше да минат изборите и Борисов сурвака българите с 30% увеличение на цените. Това е лицемерие, заяви избраният за народен представител от „БСП за България“ Валери Жаблянов в сутрешния блок на Нова телевизия.

Продължава...

Не е шега. Честита ви нова, убийствена цена на природния газ от днес

От днес влиза в сила убийственото увеличение на цената природния газ, след като вчера КЕВР утвърди за второто тримесечие тя да е по-висока с почти 30%. Следва поскъпване на топлоенергията и ел.енергията.

Продължава...
Абонамент чрез RSS