Новини от Ямбол

Без вода в Ямбол днес, 29 март 2017 г., на тези места

Поради отстраняване на аварии е възможно временно прекъсване на водоснабдяването в следните места:

Продължава...

Без вода в Ямбол днес, 28 март 2017 г., на тези места

Поради отстраняване на аварии е възможно временно прекъсване на водоснабдяването в следните места:

Продължава...

Открит урок в училището в село Веселиново

На 23 март 2017 година в основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ се проведе открит урок на тема „Превенция на агресията в училище“.

Продължава...

Тодоровден в Тенево

Единадесетото издание на традиционния общински празник „Тодоровден – Тодоровска кушия", се проведе на 25 март 2017 година в землището на село Тенево. Организатори на проявата бяха община „Тунджа", кметството и читалището на селото.

Продължава...

В област Ямбол изборният ден започна в нормална обстановка

В област Ямбол изборният ден започна в нормална обстановка. През изминалата нощ в област Ямбол охраната на изборните помещения протече спокойно, съобщиха от ОДМВР – Ямбол.

Продължава...

Земеделските производители от община Болярово вярват в успеха на Нина Терзиева

Земеделските производители от територията на цялата община Болярово уважиха с присъствието си кандидатът за народен представител под номер шест в листата на коалиция „БСП за България” за Ямболска област Нина Терзиева. Тя покани всички на среща, за да ги запознае с приоритетите в областта на земеделието и животновъдството в платформата на социалистите, да изслуша техните проблеми и позиции и да сподели с тях своите виждания в тази област.

Продължава...

С невероятен концерт изпратиха боляровци кандидатките си по пътя към успеха

На 22 март 2017 година от 18.30 часа се състоя тържественото закриване на предизборната кампания в община Болярово за предсрочните парламентарни избори за народни представители за 44-тия Парламент. Окончателно предизборните агитации приключват след два дни, но за жителите на община Болярово това бе празничното закриване, ознаменувано с концерт на известната и талантлива певица – боляровката Мария Петрова.

Продължава...

Попътен вятър на Нина Терзиева пожелаха жителите на Голямо Крушево, уверени в победата

И в село Голямо Крушево пожелаха на госпожа Нина Терзиева много успехи и да се връща да ги вижда. Жителите на селото са уверени,че кандидатът от гражданска квота под номер шест в листата на ямболските социалисти е най-достойният наш представител и заслужава да отиде в Парламента. Заслужават и те да имат представител, който ще мисли за тях, ще решава проблемите им и ще се връща често за да се срещат.

Продължава...
Абонамент чрез RSS