Новини от Велико Търново

Градските автобуси във Велико Търново ще возят безплатно навръх Нова година

Безплатен ще е градският транспорт във Велико Търново навръх Нова година. На 1 януари свободно ще бъде пътуването в автобусите по всички маршрути от градската транспортна схема – № 1, 2, 4, 5, 9, 13, 20, 30, 40, 50, 70, 110.

Продължава...

Велико Търново посреща Нова година с танцово шоу, R&B и най-доброто от електронната музика

С атрактивна програма и истинско шоу Велико Търново ще посрещне новата 2018 година. Традиционен български фолклор, танцово шоу, R&B музика, поп хитове и здрав електронен саунд ще гарантират отличното настроение на жителите и гостите на Старата столица, които ще се веселят на площад „Майка България“. Подготвена е и празнична почерпка с месни хапки, банички с късмети, вино, бира и сладкарски изделия.

Продължава...

Георги от Горна Оряховица, който не моли за помощ, а я дарява

Това е Георги Симеонов, на 33 години, от Горна Оряховица. Той не моли за помощ, а я дарява.

Младият мъж се преобразява в Дядо Коледа за поредна година. Снимка с него или посещение на адрес струват 5 лева, а със събраните пари помага на болни.

Продължава...

Велико Търново, домакин на национална младежка среща „Младежко предприемачество и заетост“

Над 45 младежи от Велико Търново и региона взеха участие във втората от поредицата национални младежки срещи, които протичат под мотото „Младежко предприемачество и заетост“. Срещите се организират от Сдружение „Моят град“ по Програма Еразъм+.

Продължава...

Ремонтират улици в кварталите „Колю Фичето“ и „Света гора“

Във Велико Търново стартираха частични ремонтни дейности по улици в кварталите „Колю Фичето“ и „Света гора“. Възстановяването на компрометирани участъци от настилките е част от подготовката на пътната мрежа за зимния сезон.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...