Новини от Варна

Варна ще отбележи Деня на победата и Деня на Европа

Програма на проявите за 9 май 

11:00 ч.-  Паметник-портал на Осми Приморски полк -  поклонение, полагане на венци с военен ритуал по случай 72-годишнината от победата над хитлерофашизма

Продължава...

Автомобили горяха във Варна тази нощ

Ексклузивен сигнал за сериозен инцидент получихме на пощата на редакцията, пише "Петел". Читатели информират за сериозен пожар в квартал "Левски" във Варна.

Продължава...

„Поща №10“ на Стефан Данаилов във Варна преля от въпроси

Заедно с моя екип, в рамките на няколко дни всеки от хората, написали ми нещо, ще получи отговор по пощата или на електронен адрес

Хиляди писма напълниха кутиите на „Поща №10“  на  Стефан Данаилов във Варна. В рамките на няколко дни варненци имаха възможност да зададат въпрос към водача на листата на „БСП за България“ във Варна, да напишат мнението си, да коментират актуални теми и да дадат препоръки.

Продължава...

Стефан Данаилов: Нас не ще ни уплаши никой!

„Нас не ще ни уплаши никой. Нашите опоненти са уплашени, какво ли не казаха за нас и какво ли не търсиха. Какво намериха и какво постигнаха- ще разберат когато бъде съобщен крайният резултат на 26-ти“, заяви водачът на листите на „БСП за България“ във Варна и 24-ти МИР София.

Продължава...

Корнелия Нинова: Борисов сънува, че пак е премиер - народът ще го събуди в неделя

Марешки е политическото инженерство на Борисов

"Борисов вероятно сънува, че е премиер и затова ходи да инспектира тунела под Шипка, както е правил вече няколко пъти. Вие може и да сънувате, г-н Борисов, но хората са будни и знаят, че имат 27 млрд. лв. дълг да връщат. Народът е буден и уморен от вашето управление. Разчитаме на него да ви събудим на 26-ти март“. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред над 2 хиляди варненци.

Продължава...

Варна посрещна първа пролет с цветна пластика

С нова пластика – „Разходката“, дело на скулптора Веселин Костадинов, Варна посрещна първа пролет. Тя е поставена на пешеходната зона на бул. „Княз Борис I“, в района на култовото място за срещи – пл. „Свят“, популярен сред варненци като „Севастопол“.

Продължава...

Подменят контейнерите за разделно сметосъбиране

През април започва подмяната на контейнерите за разделно сметосъбиране с нови. В петте района на града, както и в курортните комплекси Златни пясъци, Св. Св. Константин и Елена и местността Кабакум, поетапно ще бъдат разположени 458 комплекта контейнери, състоящи се от по един жълт и един зелен контейнер. Всички разходи по организиране на разделното събиране са за сметка на новата фирма „Еко Партнърс България“ АД.

Продължава...

Стефан Данаилов: Залагаме специална програма за читалищата

Предвиждат се и специални мерки за малки населени места

„Това, което сме записали в нашата програмата, е реалистично и не слушайте какво ви казват, опонентите ни, че ние само обещаваме. Програмите и за икономика, и за стари, и за деца, и за млади, са подплатени финансово и не става въпрос да се теглят заеми от името на държавата. Трябва смяна на управлението на държавата. Наложителна е“. Това каза на среща с граждани в град Провадия водачът на листата на „БСП за България“ за Варна област Стефан Данаилов.

Продължава...
Абонамент чрез RSS