Новини от София област

Министър Нанков обеща ремонт на водопровода в Годеч

Министър Николай Нанков и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов откриха нова детска площадка в град Годеч. Стойността на проекта е 25 хиляди лева.

Продължава...

Корнелия Нинова в Етрополе: Само БСП може да спре ГЕРБ

"Ако не харесвате живота си такъв, какъвто ви го направиха ГЕРБ, подкрепете ни. Само БСП можем да ги спрем. Да спрем мутренския стил на управление. За да няма нови заеми от още 6 млрд . лв. догодина, за да не ни управлява човек, бабаит вътре пред народа си, послушко навън, пред чужди интереси. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на среща със симпатизанти в Етрополе.

Продължава...

Корнелия Нинова: Не целувайте ръка на никого. Бъдете свободни хора

Лицата на нашите опоненти са клиенти на прокуратурата

„ Не целувайте ръка на никого. Бъдете свободни хора. Обръщам се към онези дясномислещи българи, които са вдигнали девиза: „Да не позволим БСП да управлява държавата. Питам - кого подкрепяте? Бившите комунисти, които се отричат от миналото си и себе си в името на властта. Човек, който се отрича от баща си, ще се отрече и от отечеството си“.

Продължава...

Без вода в София днес, 21 февруари 2017 г., на тези места

„Софийска вода” АД временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Продължава...

Полицията осуети протеста на пътя Ботевград-София

Недоволни граждани планираха да блокират пътя от Ботевград до София при село Врачеш в знак на протест срещу лошото състояние на пътищата и тунелите в страната. Полицията обаче не им позволи, съобщава БиТиВи.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...