Новини от Смолян

Идиотизъм в снега! Пишлигари блокирали Превала заради дрифтове!

6-7 младежи са блокирали движението на прохода Превала късно снощи, заради каране на дрифт, съобщи зам. - областният управител на Смолян Андриян Петров. След като закъсали в снега, блокирали движението и снегопочистващата техника не можела да мине, за да отпуши пътя в снеговалежа, съобщава Марица бг.

Наложи се да изпратим полицията, за да ги изведе и да се почисти пътя.

Продължава...

Смолян обяви бедствено положение

Кметът Николай Мелемов обяви бедствено положение в часа тази сутрин на територията на цялата Смолянска община.

Вследствие на бурния вятър, затворени пътища в резултат на изкоренени и паднали дървета и прекъснато електрозахранване е необходимо провеждане на спасителни и неотложни аварийно-възстановителни работи в община Смолян.

Продължава...

Кокичета цъфнаха за Коледа в кметски двор в Смолянско

Кокичета цъфнаха за Коледа в Смолянско. Предвестниците на пролетта украсиха градинката на кмета на смолянското село Търън Явор Говедаров, предава Дарик.

Продължава...

Шофьорът, осъден за трагедията в река Лим, почина зад волана

Шофьорът, който беше осъден за трагедията в река Лим, почина зад волана в Смолян.

64-годишният Измирлиев е шофирал товарен Фолксваген Транспортер, собственост на зет му. "Сигнал на тел. 112 е подаден днес около 9 часа. Фолквагенът е намерен блъснат в мантинела на изхода на Смолян в посока Пампорово до станцията на СБА, а шофьорът е починал на място. Вероятно му е прилошало и докато спре буса се е ударил на няколко места и след това в мантинелата, защото не е сериозна катастрофата, за да причини смъртта му", каза шефът на ОД на МВР Смолян Николай Димов.

Продължава...

Бедственото положение в Смолянско остава

Бедственото положение в Смолянско остава. Обстановката в района се нормализира бавно след големите порои, които се изсипаха и заляха част от страната през почивните дни, съобщава novini.bg

Продължава...

15 см е снежната покривка в Родопите

15 см достига снежната покривка в Родопите. Задължително е преминаването с вериги през проходите „Пампорово“ и „Превала“, съобщиха от Областно пътно управление – Смолян.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...