Новини от Смолян

Дъжд и гръмотевици над Смолян

Дъжд, придружен с гръмотевици, вали в Смолян. Пътните настилки са мокри и на места хлъзгави. По стръмните улици в града се стичат водни потоци, а по равнинните части има образувани локви.

Продължава...

Снежна покривка край Смолян, сняг заваля и в други райони

Сняг вали в Смолянска област. На Рожен, Превала и Пампорово се е образувала снежна покривка от 2-3 см.

Продължава...

Дора Янкова: Най-голямото богатство са хората - колкото повече хора има в даден регион, толкова по-добре се развива той

Мадан: Подкрепяме програмата за насърчаване на икономическото развитие и категорично възразяваме против новия закон на ГЕРБ за образованието

Водачът на листата за народни представители на коалиция "БСП за България" в Смолян Дора Янкова се срещна с избиратели в Мадан. Заедно с останалите кандидати на коалицията Иван Гавазов и Севдалин Хъшинов, тя представи програмата на БСП за управление на страната през следващия мандат.

Продължава...

Дора Янкова на кукерски празник в Широка лъка

Ние от „БСП за България” отчитаме всички ползи, които може да донесе добре развитият туризъм

Кандидатите за народни представители от Коалиция БСП за България присъстваха на традиционния кукерски празник в село Широка лъка. Те посрещнаха заедно с родопчани и гостите на празника, кукери от цялата страна, за да изгонят злото и да си пожелаят една спорна и по-успешна година. 

Продължава...

Иван Гавазов: Ще работим за приемане на спешни мерки, с които гората да бъде спасена, а поминъкът на хората гарантиран

Кандидатът за народен представител от коалиция "БСП за България" Иван Гавазов и председателят на Областния съвет на партията Рабие Кьосева отбелязаха Тодоровден заедно с жителите и гостите на село Смилян.  Като район с основен поминък дървообработване и селски туризъм, по традиция основното състезание беше теглене на дървени трупи с шейна. На състезанието жокеите показаха своето майсторство като на финала най-добрите бяха наградени.

Продължава...

Дора Янкова: В днешната демографска, инфраструктурна и икономическа криза - най-важно е да бъдем единни

"Момчиловци е мястото, където човек най-силно може да се зареди с българската и родопска  традиция. Имаме необходимост да бъдем единни, за да преминем през тези трудни времена на криза, която в Смолянско вече е демографска, инфраструктурна и икономическа". Това заяви водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ в област Смолян Дора Янкова на откриването на тържествата по случай  Тодоровден в родното й село Момчиловци.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...