Таско Ерменков: България има по-достойно бъдеще!

Таско Ерменков Таско Ерменков

Готови сме за  решителни действия срещу мафията и битова престъпност

„България има по-достойно бъдеще!“ Това заяви пред над 700 души в препълнената зала на Драматичен театър „Стефан Киров” в Сливен водачът на листата на коалиция „БСП за България” Таско Ерменков.  Той представи кандидатите за народни представители в листата с № 10 и открито заяви, че лицата на БСП са с професионални биографии и обществена ангажираност, достойни, за да представляват жителите на региона в бъдещото народно събрание.

„Убеден съм, че тук са само малка част от хората, които на 26 март ще гласуват с бюлетина № 10 и ще поискат промяната за своето бъдеще, за бъдещето на децата си, за бъдещето на България“, заяви Ерменков. „Затова ни трябва убедителна победа, с която хората да определят донимиращата роля на БСП в следващия парламент“, каза още Таско Ерменков.

„Готови сме за  решителни действия срещу мафията и битова престъпност; за държавна грижа за българската икономика и производство, за българско земеделие,  образование, и  работа в България, за здравна система, до която всеки българин има достъп“, подчерта Ерменков. 

Част от темите, които жителите на област Сливен и кандидатите за народни представители от БСП за региона обсъдиха с лидера на социалистите Корнелия Нинова при посещението й в Сливен, бяха дискутирани  и на среща в читалище „Христо Ботев - 1929“ в село Младово. Там водачът на листата на Коалиция „БСП за България” в Сливенския район Таско Ерменков и  ген. Кольо Милев разясниха пред хората идеите на  БСП за пенсионната реформа и преизчисляване на    пенсиите. Ерменков подчерта, че право на коледни и великденски добавки ще имат всички пенсионери, а не само  възрастните с най-ниски пенсии.  Обсъдена беше и ревизията на здравната реформа. „Първата задача на коалиция „БСП за България”, ако спечели изборите и състави правителство, ще бъде отмяната на пръстовите отпечатъци и листите за чакащи. Болният българин не е престъпник”, заяви  категорично Таско Ерменков.

Ерменков подчерта, че няма маловажни престъпления - дали на някого са му откраднали козата или са го пребили за 5 лева. „Ще има радикална промяна на закона“, заявиха кандидатите на БСП по друга актуална тема – сигурността в страната.

Ген. Кольо Милев представи решенията на експертите от Коалиция „БСП за България” за личната сигурност на хората в селските райони  и опазването на селскостопанската продукция.  Местните жители изразиха вярата си  за възраждане на България пред кандидатите на  Коалиция „БСП за България”.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

нагоре