Новини от Сливен

Котел ще бъде без вода днес и утре заради дезинфекция на водоемите и водопреносната мрежа

Дезинфекция на водоемите и водопреносната мрежа ще извърши ВиК-Сливен в района на Котел, съобщиха от „Водоснабдяване и Канализация“. Вода няма да има днес от 8.00 часа до 17.00 часа. Ще се прави почистване на средна зона с главни клонове по улица “Изворска”, улица “Стара планина” и всички прилежащи към тях.

Продължава...

Хуманитарната гимназия ще се включи към топлопреносната мрежа на Сливен до края на април

Община Сливен започна изграждането на централно топлозахранване на Хуманитарната гимназия "Дамян Дамянов". Строителството трябва да завърши до края на месец април. С новото строителство ще се осъществи директно топлозахранване на училището от топлопреносната мрежа на Сливен.

Продължава...

Таско Ерменков: Съществуват документи, според които Десислава Танева е злоупотребила със служебното си положение

Сигнал по случая ще бъде внесен в прокуратурата

„Съществуват документи, даващи основания да се счита, че бившият министър на земеделието и храните в кабинета „Борисов-2“ Десислава Танева е злоупотребила със служебното си  положение. Тя е обявила, чрез пряко договаряне, поръчка на стойност 385 000 лв. без ДДС за изработка на проект на „Кодекс за поземлените отношения“. За това сигнализира Таско Ерменков, водач на листата на „БСП за България“ в Сливен.

Продължава...

БСП за България с ясна програма в сектор Култура

На 21 март в ресторант „Приказката” се проведе предизборна среща с участието на близо двадесет души - представители на културните среди в гр. Сливен – писатели, поети, библиотечни работници, критици, издатели и др. Срещата се организира по инициатива на кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България” – Вероника Делибалтова и Бисер Бойчев в 21 МИР - Сливен. Модератор на събитието бе Соня Келеведжиева – общински съветник и председател на Комисията по образование и култура в Общински съвет на БСП – Сливен. Специален гост бе литературният критик – академик Марин Кадиев.

Продължава...

Таско Ерменков: България има по-достойно бъдеще!

Готови сме за  решителни действия срещу мафията и битова престъпност

„България има по-достойно бъдеще!“ Това заяви пред над 700 души в препълнената зала на Драматичен театър „Стефан Киров” в Сливен водачът на листата на коалиция „БСП за България” Таско Ерменков.  Той представи кандидатите за народни представители в листата с № 10 и открито заяви, че лицата на БСП са с професионални биографии и обществена ангажираност, достойни, за да представляват жителите на региона в бъдещото народно събрание.

Продължава...

Нинова към Герджиков: Защитете България! Не допускайте чужда държава да се меси във вътрешните ни дела

Турската връзка на Борисов е ясна отдавна, изненада е поведението на Герджиков

"Днес, 17 март, въпросът на въпросите е за целостта и суверенитета на България и за сигурността на българския народ. Турция размахва пръст и заплашва цяла Европа. Турски министър призовава да се гласува за ДОСТ. Турски посланик участва в агитация за ДОСТ, а турски кмет иска повече гласове на изборите в България, за да се въведе турският език като официален у нас." Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Сливен. Тя изтъкна, че днес български политици и правителство са неадекватни на тази ситуация.

Продължава...

Таско Ерменков: Ще работим за преодоляване на различията в развитието на големите градски центрове и малките населени места

Кандидатите на БСП настояха за ново отношение към социалните проблеми и образованието в Котелска община

"Ще  работим усилено за преодоляване на различията в развитието на големите градски центрове и малките населени места. Особено важно е развиването на малък и среден бизнес по места, което да осигурява доходи и да оказва положителен социален ефект върху живота на хората в малките селища", заяви водачът на листата на "БСП за България" в Сливен Таско Ерменков  в с. Ябланово.

Продължава...

Корнелия Нинова ще се срещне с гражданите на Сливен и областта на 17 март

На 17 март 2017 г. (петък), в гр. Сливен, комплекс „НАЦИОНАЛ ПАЛАС”, зала „Галерия +“, от 15.30 ч., ще се проведе среща на Корнелия Нинова- председател на БСП, със сливенската общественост. Като гости ще присъстват кандидатите за народни представители от листата на коалиция „БСП за БЪЛГАРИЯ“ в 21- ви МИР.

Продължава...
Абонамент чрез RSS