Новини от Пловдив

Администрацията на Пловдив под строй на предизборно събитие на ГЕРБ

Разпускат администрацията в Пловдив заради предизборно събитие на ГЕРБ

Половин работен ден на стотици хора от общинска администрация и общински предприятия в Пловдив  е спестен принудително, за да участват в политическо мероприятие на ГЕРБ в града. Това довериха самите участници, а случващото се разиграва пред очите на хиляди пловдивчани още в ранния следобед на 24 март.

Продължава...

Корнелия Нинова: Искаме да ви върнем свободата

Демокрацията на ГЕРБ- злоупотреби, натиск, заплахи

От град Септември лидерът на БСП Корнелия Нинова прочете писмо, в което жителите на общината описват злоупотреби и натиск от страна на кмета на общината. „Тук, от Септември, казвам на лъжедемократите: Ето го лицето на демокрацията – ГЕРБ.

Продължава...

Корнелия Нинова: Лъжедемократи, спрете да ревете

Ние сме гаранция, че ще бъдете свободни и независими хора

"Лъжедемократи, спрете да ревете. Онези, които ни отнеха свободата да имаме мнение, да се борим за правата си; които нарочваха лекари за убийци на деца; заради които се самозапалваха хора; които командват съдебна система  и митници с SMS, които уволняват журналисти за свободно изразена позиция, които карат администрацията да гласува под строй; които насочваха автомати към деца при показните си арести, днес скочиха мощно на единствената партия, която по времето на ГЕРБ бранеше демократичните принципи".

Продължава...

Корнелия Нинова: Ще управляваме, докато върнем дълга, натрупан от ГЕРБ

Борисов не остави пари за харчене, а само дългове

"Всичко, което казах дотук, го изпълних. Промених БСП, въпреки отпора. Поемам отговорността да променя България. Ние сме единствената партия, която чу народа си на референдума и промени себе си". Това заяви на среща с избиратели в Пловдив лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Продължава...

Гражданска инициатива в подкрепа на проф. Иво Христов „Кога, ако не сега? Кой, ако не ние?”

Очаква се към гражданската инициатива да се присъединят университетски преподаватели, лекари, учители, творци, общественици, представители на различни съсловни организации

„Кога, ако не сега? Кой, ако не ние?” – това е мотото на Гражданската инициатива в подкрепа на Иво Христов, водач на листата на "БСП за България" в Пловдив. Тя стартира на 17 март в 17.30 часа в историческата зала „Съединение” на Регионален исторически музей – Пловдив. Специално за събитието в града пристигат  Елена Йончева и Тома Томов – водачи на листи на левицата, съответно за Хасково и Благоевград. Ще присъстват и акад. Георги Марков, проф. Людмил Георгиев, акад. Константин Косев, акад. Васил Гюзелев  и издателят Иван Гранитски.

Продължава...

Търновалийски: И в най-малкото населено място хората трябва да усетят промяната

Трябва да се преизчислят старите пенсии, за да се вдигнат с 20% - 30%

"БСП поставя хората в центъра на своята програма, а решаването на проблемите и на най-малкото населено място са  постоянен наш  ангажимент", каза пред жителите на с. Главатар Георги Търновалийски - водач на листата на "БСП за България" за Пловдив - област.  Заедно с кандидатите Галин Дурев и Милко Сарафов те представиха платформата на левицата и дискутираха проблемите, свързани с обезлюдяването на селото, достъпа до социални услуги и промените в пенсионната сфера. 

Продължава...

Манол Генов в Тополово: Проблемите във водоснабдяването ще бъдат приоритетни през мандата

В сферата на сигурността се предвижда въвеждане на нова полицейска карта

Кандидатът за народен представител от коалиция „БСП за България” – Манол Генов присъства на среща с избиратели в най-голямото село в община Асеновград - Тополово. Манол Генов представи кандидатите в листата и основните акценти в предизборната платформа на БСП. В отговор на отправените към него въпроси той сподели, че в сферата на сигурността се предвижда въвеждане на нова полицейска карта, при която в районите на селата се създават нови участъци. Постоянният пост ще отговаря за няколко села, като осигурява патрулна дейност и незабавна реакция при кражби и други посегателства.

Продължава...

Хирургът д-р Атанас Баташки: Реформата на Кунева остави студентите ми без стипендии

Проф. Донка Александрова дфн: Сега е времето да направим нещо и да бъдем промяната, да станем промяната”

„Силно бях подразнен от образователната министърка на Бойко Борисов. Тя обяви, че медицината не е приоритетна специалност. Така всички мои студенти останаха без стипендии”. С тези думи кандидатът за народен представител от „БСП за България” в Пловдив  д-р Атанас Баташки оповести мотивите за влизането си в политиката пред избиратели в кв. Прослав.

Продължава...
Абонамент чрез RSS