Новини от Перник

Трън отхвърли добива на злато

92.9% от гласувалите на местния референдум в община Трън са гласували против добива на злато.

Това показват данните, публикувани на страницата на ОИК Трън.

Продължава...

Корнелия Нинова: На 27 март трябва да решим 4 въпроса - не партийно, а държавнически

Левицата е готова да търси обединение на всички политици, за да запазим националния суверенитет, териториалната цялост и сигурността на България и всеки български гражданин

„На 27-ми март трябва да решим 4 държавнически въпроса. По тях се изисква не да мислиш партийно, а за България“. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред граждани в центъра на Перник. Тя обясни, че левицата е готова да търси обединение на всички политици, за да запазим националния суверенитет, териториалната цялост и сигурността на България и всеки български гражданин.

Продължава...

Станислав Владимиров в Радомир: Ние не работим само преди избори, нашата работа за доброто на хората е постоянна

Гласувайки с №10 хората, подкрепят по-доброто бъдеще за област Перник

„Ние не работим само преди избори, за да се покажем пред хората. Нашата работа за доброто на всички жители на област Перник е постоянна“. Това каза водачът на листата на „БСП за БЪЛГАРИЯ“ в Перник Станислав Владимиров  на среща с над 100 жители на гр. Радомир.

Продължава...

Проф. Светлана Шаренкова: Трети март е празник на една историческа победа!

Кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ в Перник се включиха в общоградското шествие по случай 139 – та годишнина от освобождението на България и положиха цветя на паметника на Апостола на свободата Васил Левски. Това съобщиха от пресцентъра на БСП.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...