Новини от Кърджали

В Кърджали изборният ден започна нормално

Изборният ден започна нормално и навсякъде в 7:00 часа, съобщиха от РИК Кърджали. Всички секции са отворени.

Продължава...

Александър Симов: ГЕРБ за пореден път подкрепи ДОСТ

"ГЕРБ така и не се появиха на подписването на декларацията за санитарен кордон срещу ДОСТ. Не успяха да преодолеят собственото си его и най-вече зависимости". Това заяви водачът на листата на "БСП за България" в Кърджали Александър Симов във връзка с предложената от него декларация за санитарен кордон срещу партия ДОСТ.

Продължава...

Само БСП реагира на провокациите на ДОСТ в Кърджали

Само БСП реагира на провокациите на ДОСТ в Кърджали. Водачът на листата на "БСП за България" Александър Симов и ръководството на партията в града излязоха с позиция относно поведението на ДОСТ от последните дни.

Продължава...

Александър Симов: Няма да позволим Турция да се меси у нас, Кърджали е България!

Ето как коментира скандала с откритите и иззети пакети с хранителни продукти, с които протурската партия ДОСТ купува гласовете в Кърджали и областта водача на листата на БСП за България в 9-ти многомандатен избирателен район Александър Симов:

Продължава...

Криминалисти иззеха 400 торбички с хранителни продукти и с лого на политическа партия

400 торбички с лого на политическа партия и с хранителни продукти от първа необходимост бяха открити днес при специализирана операция на криминалисти от ОД на МВР-Кърджали, съобщиха от пресцентъра на силовото министерство.

Продължава...

Кърджали: Полицията влезе в склада, където има тонове с храни за купуване на гласове!

Полиция влезе в склада в Кърджали, където има тонове с храни за купуване на гласове, предаде от мястото на напрежението репортер на 24rodopi.com. Отведени в полицейското управление са лица, ангажирани в купуването на гласове.

Продължава...

Александър Симов: Време е кошмарът ГЕРБ да приключи

БСП преживя няколко пъти наказанието на избирателите си, допусна грешки и ще премине през изкуплението, като промени живота. Това заяви водачът на листата на БСП в Кърджали Александър Симов. С молба за прошка за стореното и греховете в църквата „Св.Георги Победоносец" БСП стартира предизборната си кампания в Кърджали, а в партийния клуб „Червеното" бе представена листата с кандидат-депутатите.

Продължава...

Кърджали почете паметта на Апостола

С тържествен ритуал с участието на младите гвардейци и градският духов оркестър в Кърджали започна възпоменателната церемония по повод 144-та годишнина от гибелта на Апостола на българската свобода Васил Левски. Въпреки дъжда много кърджалийци се преклониха пред паметта на великия българин и запазиха минута мълчание.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...