Новини от Габрово

Традиционния и дигиталния бизнес се срещнаха в Габрово

Кметът на Габрово Таня Христова откри първата среща на традиционния и дигиталния бизнес в града, организирана от мрежата за дигитално развитие EDIT съвместно с Google. Тя пожела на участниците срещата да ги вдъхнови, за да се справят с предизвикателствата и да продължат  заедно по пътя към успеха.

Продължава...

Габрово ще отбележи Независимостта на България

По повод 109-та годишнина от обявяването на Независимостта на България, на 22 септември от 11.00 часа на откритата сцена на ул. „Радецка”, оркестър „Габрово” с диригент Николай Венков ще поздрави габровци и гостите на града с празничен концерт – народна музика.

Продължава...

Без вода в община Габрово днес, 20 септември 2017 г., на тези места

За извършване на аварийни и основен ремонт, без вода от 9:00 до 17:00 ч., ще останат улиците "Мир", "Плодородие", "Братя Миладинови", кв.Негенци, село Яворец и сградата на училище "Цанко Дюстабанов".

Продължава...

Габрово ще чества 132 години от Съединението

По повод 132 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия, на 6 септември от 10.30 часа Община Габрово организира тържествено поднасяне на венци и цветя пред паметника на Продан Тишков-Чардафон.

Продължава...

Строително-ремонтни дейности в община Габрово днес, 29 август 2017 г.

За извършване на аварийни ремонти без вода от 9:00 до 17:00 ч. ще останат ул"Планинец", кв.Радичевец и районът от Гарата до фирма "Подем".

Продължава...

Възможност за разплащане на административни услуги чрез ПОС терминал в Габрово

Община Габрово уведомява, че заплащането на административни услуги вече може да се извършва и чрез ПОС терминал. Устройствата са разположени в звената за административно обслужване в

Продължава...

Ремонтите в Габрово днес, 23 август 2017 г.

За извършване на аварийни ремонти без вода от 9:00 до 17:00 ч. ще останат ул."Козещица", ул."Рачев кладенец" и село Велковци.

Продължава...

Строително-ремонтни дейности в община Габрово за 22 август 2017 г.

За извършване на авариен ремонт без вода от 9:00 до 17:00 ч. ще остане село Жълтеш.

Във връзка с основен ремонт на водопровода, без вода от 9:00 до 17:00 ч. ще са селата Малини, Стефаново и Борики. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...