Новини от Добрич

Над 100 земеделски машини блокираха Генерал Тошево заради намерението за добив на шистов газ

Огромна колона от над 100 земеделски машини блокира главната улица на Генерал Тошево в знак на протест срещу проучването за добив на шистов газ в региона, ппредава „Фокус".

Продължава...

Интерактивен студентски семинар за Първата световна война се провежда в Добрич

Регионалният исторически музей провежда днес интерактивен студентски семинар, посветен на Първата световна война. Семинарът е в Дом – паметник „Йордан Йовков“ и ще продължи през целия ден. Събитието е част от проекта на музея за изграждане на мрежа за презентиране на културното наследство на Дунавския регион. Гост на семинара бе зам.– кметът „Хуманитарни дейности“ д-р Емилия Баева.

Продължава...

Добрич с нарушено водоснабдяване поради авария

Поради авария град Добрич е с нарушено водоподаване днес, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество. Аварията е в Помпена станция „Приморци“.

Продължава...

Културният афиш на Добрич за периода 25 септември - 1 октомври 2017 г.

25 септември, 09.00 ч.

Място: Военно гробище музей

Военен ритуал панихида

Продължава...

Добрич празнува 25 септември!

С богата програма от прояви Община Добрич ще отбележи 25 септември – 77 години от възвръщането на Южна Добруджа към България.

По традиция честването ще започне в 9.00 часа на мемориалния комплекс „Военно гробище“ с военен ритуал панихида в памет на загиналите герои за свободата на Южна Добруджа.

Продължава...

Община Добрич подкрепя кампанията „Да изчистим България заедно – 2017 година”

Кампанията на „bТВ Медиа Груп” ЕАД, през тази година ще се проведе на 16 септември. Идеята за избор на дата е продиктувана от желанието България да стане част от първото по рода си масово есенно почистване”.

Продължава...

Община Добрич представя поетичната книга на Стефан Жечев „Господарят на дивия плаж“

На 30 март от 17.30 ч. в галерия „Георги Петров“ ще бъде представена поетичната книга на Стефан Жечев „Господарят на дивия плаж“, издадена от Издателска къща „Ерго“, София 2016.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...