Новини от Бургас

26 годишен изрод нападна възрастна жена на спирка в Бургас и едва не я уби. Видео

Млад мъж нападна с ритници възрастна жена на спирка в Бургас, предава Флагман.БГ. Във видеоматериал, явно заснет от охранителна камера, се вижда как младежът брутално рита беззащитната възрастна жена, която от удара се строполява на земята.

Продължава...

Без кучета на Южния плаж в Несебър

Строга забрана за разхождането на домашни любимци е въведена на Южния плаж в Несебър. От фирмата-наемател "Ауто фактор" ЕООД обясниха, че трябва да преустановят незабавно достъпа на кучета, тъй като са длъжни да спазват и прилагат ограниченията, съгласно клаузите в подписания договор за стопанисване на ивицата.  

Продължава...

Концесионерът на Южния плаж в Несебър премахна незаконния кораб "Капитан Джак"

Скандалният кораб „Капитан Джак”, който години наред работеше незаконно като дискотека  на южния плаж в Несебър вече е премахнат. Новият наемател на ивицата разпореди плавателният съд, разположен върху наеманата от него територия да бъде демонтиран, а теренът разчистен.

Продължава...

Един от пострадалите при катастрофата по пътя за кв. „Ветрен“ е с опасност за живота

Един от пострадалите при катастрофата по пътя за кв. „Ветрен“ е с опасност за живота, съобщиха от УМБАЛ – Бургас.

Продължава...

Бургаски автор е номиниран за престижната Европейска награда за литература за 2017

Бургаският автор Николай Фенерски е номиниран за престижната Европейска награда за литература за 2017-та година за сборника с разкази "Любов, подслон, храна и вода".

Продължава...

Шеф Иван Звездев ще готви здравословно на „Акве калиде“

С интересна и разнообразна програма Туристически комплекс "Акве калиде". ще зарадва своите посетители през месец април. Събитията стартират още на 2 април с арт ателие, което ще запознае малки и големи с прекрасното изкуство стъклопис. Всеки ще има възможност да усвои тънкостите по рисуването върху стъкло и сам да създаде своето произведение на изкуството.

Продължава...

Ученици от СУ"Епископ Константин Преславски" демонстрираха кулинарни умения и знания

Учениците от начален етап на Средно училище "Епископ Константин Преславски" станаха част от инициативата на на Община Бургас-  "Храни се разумно, живей здравословно".  Празникът на здравословното хранене се проведе в обновения стол на училището, със съдействието на наемателя ЕТ "Янко Мермеклиев".

Продължава...

Малчугани от ДГ "Надежда" участваха в парад на здравословните храни

Деца и родители на ДГ "Надежда" активно се включиха в инициативата на Община Бургас "Храни се разумно, живей здравословно".

Продължава...
Абонамент чрез RSS