Новини от Бургас

Група кораби на НАТО ще посети Бургас

Бургас, България (09.02.2018г.). Три кораба на НАТО, които понастоящем патрулират в Черно море, ще посетят Бургас  в периода 09-11.02.2018г.

Втората постоянна противоминна група кораби на НАТО (SNMCMG2) под командването на капитан II ранг Джъстин Хайнс от Кралските военноморски сили, ще пристигне в Бургас на 9 февруари, след като отпътува от Констанца  миналата седмица. Групата е в състав от флагмански кораб HMS ENTERPRISE (кораб на Кралските ВМС), TCG AKÇAY (кораб на турските ВМС тип минен ловец) и ROS Lupu Dinescu (кораб на румънските ВМС тип миночистач).

Продължава...

Грипната ваканция в Бургас продължава до края на седмицата

Регионалният междуинституционален щаб за борба с грипа и острите респираторни заболявания взе решение за удължаване на грипната ваканция в Бургаска област с още четири дни - 30.01.18 - 02.02.18 г., включително.

Продължава...

20-годишният Радул Димитров извади кръста в Бургас. Фотогалерия

20-годишният бургазлия Радул Димитров ще се радва на здраве и късмет през годината след като извади кръста от водите на Черно море. Той е плувец и за втори път участва в традиционното спасяване на християнския символ.

Продължава...

Безплатни автобуси ще возят бургазлии в новогодишната нощ

Община Бургас и "Бургасбус" ще зарадват за поредна година жителите и гостите на града с безплатни автобуси в празничната новогодишна нощ.

Продължава...

Бургас посреща Новата 2018-та година с песни и танци на площад “Тройката”

Новогодишният празничен концерт, с който Община Бургас ще зарадва своите жители, по традиция ще се проведе на 31 декември /неделя/ на площад "Тройката" с начало 22:30 часа.

Продължава...

Общественият посредник на Бургас сигнализира за опасна вело алея

-Велосипедист изпрати жена в спешно отделение, тя се жалва на обществения посредник Тодор Стамболиев

-Вело алеята е  точно пред централния вход на Транспортна болница

Бургазлийка пострада на излизане от Транспортна болница. Жената е била на профилактичен  преглед, когато на излизане от лечебното заведение я блъска велосипедист. Колоездачът се е движел по вело алеята, която е точно пред болницата. След инцидента, той е избягал и не помогнал на пострадалата. От удара бургазлийката пада на земята, губи съзнание и по спешност е приета в УМБАЛ- Бургас с мозъчно сътресение. Там е била на лечение три дни. За да предпази от други подобни инциденти, жената веднага сигнализира обществения посредник на Бургас Тодор Стамболиев.

Продължава...

Бургазлии гледат и не вярват на очите си! Саниран за 3 млн. лв. блок протече! Гарантирано от ГЕРБ!

Жилищен блок 16 в зона „А“ на бургаския ж.к. „Меден рудник“, саниран за 3 млн. лева, протече.

Обитателите му са в безизходица, тъй като при дъжд домовете им се наводняват, климатиците са изгорели заради некачественото им поставяне, а от фирмата изпълнител вече месеци наред не реагират и не предприемат никакви действия, за да оправят щетите, съобщава БНТ.

Продължава...

Съученици на убитото на пешеходна пътека момче блокират кръстовище в Бургас

Съученици на Костадин Джардов, който загина, след като беше блъснат от автомобил на пешеходна пътека на пътя Бургас-Созопол, ще блокират днес по обяд кръстовище в Бургас. С проявата младежите искат да отправят апел за по-голяма толерантност на пътя.

Продължава...
Абонамент чрез RSS
loading...